Burulaş - Hangi Hatta Hangi Otobüs Vardı?

Bursakart websitesinde ufak bir hatlarda hangi araçlar var diye bakmak istedim. B16A'da 16 BR 857 plakalı bir Karsan Atak çalışıyor. Ama Diğer başlıkta tabelasında B16C yazıyormuş az evvel onu farkettim 😁. Diğer hatlardaki araçların plakalarından hangi araç olduğu tam anlaşımıyor aslında Bursakart Mobil ve Websitesine bir özellik eklenebilir. Hangi hatta hangi araç var aracın kaç metrelik olduğu doluluk vs. görünebilir.

Bursakart websitesinde ufak bir hatlarda hangi araçlar var diye bakmak istedim. B16A'da 16 BR 857 plakalı bir Karsan Atak çalışıyor. Diğer hatlardaki araçların plakalarından hangi araç olduğu tam anlaşımıyor aslında Bursakart Mobil ve Websitesine bir özellik eklenebilir. Hangi hatta hangi araç var aracın kaç metrelik olduğu doluluk vs. görünebilir.
o araç maç sonu için takviye sefer yapıyor. Özel Halk Otobüsleri, İnstagram hesabında maç sonu yoğunluğa karşı Acemler İstasyonu kalkışlı hatlarında ek sefer düzenleneceğini duyurdu. Özel Halk Otobüsleri başlığında paylaştığım fotoğrafların kaynağı da bizzat o hesap.

Geri