📢 Duyurular 📢

WowTurkiyem Türkiye'nin Ulaşım,Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Forumu Üyelik Ücretsizdir.

Coffy

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Efe16

WT Yönetici
Severek gittiğim bir kafedir.Ürünleri hem güzel hemde ucuz.Coffyle ilgili haberleri ve fotoğrafları bu başlıkta paylaşalım.

183457-0-istanbul-kadikoy-coffy-1024x576.webp

Son düzenleme:
Vodafone kampanyaları sayesinde ücretsiz kahve içmiştim. Fiyatları güzel kahveleri de fiyatına göre iyi.

Kafelerin ... kahve alana bir kahve bedava gibi sadakat programlarını bilirim, Coffy'nin de sadakat programı var ancak kullanımı pratik değil. Diğer kafelerde içeceği alırken uygulamada siparişe özel karekod oluşturup kasiyerin okutmasıyla bu kampanyaya dahil olabiliyorsunuz ancak Coffy'de uygulama üzerinden sipariş oluşturma, banka kartını tanımlama gibi uğraştırıcı kısımlar var. Karekod okutup kasada nakit/kart ile ödeyerek kampanyaya katılım mümkün değil.

Bu kısmı hariç Coffy'i beğendim. Bir ekleme, Coffy Dominos Pizza'ya ait. Bursa'daki Coffy şubelerinden Saygınkent tarafındakini tavsiye ederim.

Coffy de az yada tam yağlı süt seçeneğiyle sahlep 100 tl gayet makul bir fiyata sahlep içiyoruz coffy belediye kafelerinden sonra tek tercih bence.

Coffy de az yada tam yağlı süt seçeneğiyle sahlep 100 tl gayet makul bir fiyata sahlep içiyoruz coffy belediye kafelerinden sonra tek tercih bence.

Zincir kahvecilerin yanı sıra fiyatı belediye kafeleri kadar olmasa da diğer zincir kahvecilere göre daha makul olan butik kafeler de var.

Geçen ay arkadaşla Hürriyet'te Perla Cafe adlı bir yere gitmiştik fiyatlar makuldu açıkçası.

Onları her yerde bulmak zor zincir markaları bulmak daha kolay onların arasında da coffy en iyi fiyata sahip marka
her yerde bulunmaması daha değerli kılıyor bence. istanbulda böyle hem uygun hem nitelikli denebilecek yerler fazla o yüzden coffy'nin böyle pek tutunabileceği yer yok bence tuzla gibi kahveci kültürünün pek gelişmediği yerler haricinde. örnek olarak kozyatağı'nda good coffee roastery var orada kavurup oldukça uygun fiyata satıyorlardı kahveleri. brazil finca mila'ydı yanlış hatırlamıyorsam ondan cold brewleri vardı 240 liraydı hatta yarım porsiyon seçeneğiyle 168 liraya kadar düşüyordu.
krea var bir de caddebostan'da, konumuna göre oldukça ucuz (japon demleme v60 280, cold brew 260 tl; başka yerler özellikle ilk dediğimi en az 2 katı fiyata sunuyor) ve european coffee trip istanbul 2024 şampiyonu bir yer.

Şöyle şimdi akşam eve gidiyorum alt cadde de coffy var taa osmangazideki kahveciye nilüferden gece gidemezsin yani anca ayda 1-2 gidersin ama coffy hep yanı başında o yüzden avantajlı.
ben giderdim çünkü; zaten kahve içmek öyle günde bir kere yaptığım bir eylem gidip daha iyisini içecek bir durumdaysam giderdim yürümek bana koymuyor bir de personel daha bilgili, daha güler yüzlü vs. de hoşgeldiniz falan diyor butik işletmelerde. müşteriye değer verdikleri hissediliyor genel olarak. o çektiğin yolu değer kılıyor gözümde. buna yaklaşabilen, bu konuda en iyi denilebilecek zincir bence juan valdez. diğer bütün zincirlerde olmasan da olur gibi bir hava var. bu özellikle caribou'da belirgin personel kalitesi iyi bir caribou'ya denk gelmedim.

Geri