Bursa balkan mahallesi naim süleymanoğlu caddesine en sonunda açıyor coffy kaliteli ve uygun fiyatlarıyla uğrak yer olacaktır.
Coffy de az yada tam yağlı süt seçeneğiyle sahlep 100 tl gayet makul bir fiyata sahlep içiyoruz coffy belediye kafelerinden sonra tek tercih bence.
Onları her yerde bulmak zor zincir markaları bulmak daha kolay onların arasında da coffy en iyi fiyata sahip markaGeçen ay arkadaşla Hürriyet'te Perla Cafe adlı bir yere gitmiştik fiyatlar makuldu açıkçası.
Onları her yerde bulmak zor zincir markaları bulmak daha kolay onların arasında da coffy en iyi fiyata sahip marka
Neden alsın adam rekabet ediyor diğerleriyle ucuza iyi ürün satıyor.Coffy bu mesajları görüp zam kararı almasın da![]()
her yerde bulunmaması daha değerli kılıyor bence. istanbulda böyle hem uygun hem nitelikli denebilecek yerler fazla o yüzden coffy'nin böyle pek tutunabileceği yer yok bence tuzla gibi kahveci kültürünün pek gelişmediği yerler haricinde. örnek olarak kozyatağı'nda good coffee roastery var orada kavurup oldukça uygun fiyata satıyorlardı kahveleri. brazil finca mila'ydı yanlış hatırlamıyorsam ondan cold brewleri vardı 240 liraydı hatta yarım porsiyon seçeneğiyle 168 liraya kadar düşüyordu.Onları her yerde bulmak zor zincir markaları bulmak daha kolay onların arasında da coffy en iyi fiyata sahip marka
Şöyle şimdi akşam eve gidiyorum alt cadde de coffy var taa osmangazideki kahveciye nilüferden gece gidemezsin yani anca ayda 1-2 gidersin ama coffy hep yanı başında o yüzden avantajlı.her yerde bulunmaması daha değerli kılıyor bence.
ben giderdim çünkü; zaten kahve içmek öyle günde bir kere yaptığım bir eylem gidip daha iyisini içecek bir durumdaysam giderdim yürümek bana koymuyor bir de personel daha bilgili, daha güler yüzlü vs. de hoşgeldiniz falan diyor butik işletmelerde. müşteriye değer verdikleri hissediliyor genel olarak. o çektiğin yolu değer kılıyor gözümde. buna yaklaşabilen, bu konuda en iyi denilebilecek zincir bence juan valdez. diğer bütün zincirlerde olmasan da olur gibi bir hava var. bu özellikle caribou'da belirgin personel kalitesi iyi bir caribou'ya denk gelmedim.Şöyle şimdi akşam eve gidiyorum alt cadde de coffy var taa osmangazideki kahveciye nilüferden gece gidemezsin yani anca ayda 1-2 gidersin ama coffy hep yanı başında o yüzden avantajlı.
Benim dediğim yer bursanın diğer ucu yürüyerek gideceğimiz bir yerse tabiki gidilir.yürümek bana koymuyor