Ekskavatör
WT Kullanıcı
Belde çalışsa daha iyiydi. Otokar doruk absürt geldi.556- AOY 527
Diğer forumda bundan en az daha absürtleri vardır. Ha bu arada bu araç doldurdu gitti (öğrenci çıkış saatine denk gelmişti )Belde çalışsa daha iyiydi. Otokar doruk absürt geldi.
Tam da saatinde vermişler. Yeni araç alınsa bu sıkıntılar ortadan kalkacak da.Diğer forumda bundan en az daha absürtleri vardır. Ha bu arada bu araç doldurdu gitti (öğrenci çıkış saatine denk gelmişti )
Bunun arkasından da körüklü gelmiştir herhalde.Fotoğrafta net görünmüyor maalesef ama insanlar binmeye, içeridekiler nefessizlikten gitmemeye çalışıyorlar
Göremedim aniden benim belalı araç geldi ardındanBunun arkasından da körüklü gelmiştir herhalde.
Belalı araç hangisi?Göremedim aniden benim belalı araç geldi ardından
72Belalı araç hangisi?
Eyvah
Allahtan 24 Conecto (şansımı orda harcadım maalesef)Eyvah10 saniye düşününce eşrefpaşaya ağzına kadar dolu procity geliyor.
Ooo en sessiziAllahtan 24 Conecto (şansımı orda harcadım maalesef)
Bak işte orasını unuttum. Bu aralar farklı farklı gidiyoruz (hani haftaiçleri klasik yol sıkıcı oluyor ama haftasonları değişebiliyor)Ooo en sessizikliması da açıksa tadından yenmez.
72+Çarşamba kelimelerini yan yana getirince benim düşünceler biraz kötüleşiyor. O Boss’ları bir türlü geçemiyoruz72 diyince bucanın kaoslu trafiği akla geliyor. Bucaya gitmek ayrı, bucadan bir yere gitmek apayrı dert oldu. Buca metrosu da pek çare olmayacak gibi ama bakalım.