Forum Mu? Sosyal Medya Mı?

Sizce Hangisi?

• Forum

Oy: 4 100.0%
  • Sosyal Medya

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Binkere forumu tercih ederim.Gerçek kişilerle gerçek sohbet,gerçek bilgi forumlarda var wowtürkiyem bu yüzden kuruldu amacı doğru bilgi paylaşımı ve hoş sohbet.

Sosyal medya kullanımıyla ilgili bir soru yönelteceğim başlık düşünüyordum ama bu başlığın olduğunu ve işe yarayacağını fark ettim.

Sosyal medyanın cezbedici ve uzaklaştırıcı bulduğunuz yanları nedir? Sosyal medya platformlarında ne olsaydı ya da ne olmasaydı daha iyi olurdu? Eski sosyal medya platformlarını ve kültürünü özlüyor musunuz?

Buna karşılık sosyal medya yerine forum tercihi ilgili de bir sorum olacak.

Sitemizi zaten hepimiz seviyoruz orası ayrı da diğer forum siteleri sizce nasıl? Bu forumlara yönelik olumlu veya olumsuz düşünceleriniz nedir?

Sosyal medya kullanımıyla ilgili bir soru yönelteceğim başlık düşünüyordum ama bu başlığın olduğunu ve işe yarayacağını fark ettim.

Sosyal medyanın cezbedici ve uzaklaştırıcı bulduğunuz yanları nedir? Sosyal medya platformlarında ne olsaydı ya da ne olmasaydı daha iyi olurdu? Eski sosyal medya platformlarını ve kültürünü özlüyor musunuz?

Buna karşılık sosyal medya yerine forum tercihi ilgili de bir sorum olacak.

Sitemizi zaten hepimiz seviyoruz orası ayrı da diğer forum siteleri sizce nasıl? Bu forumlara yönelik olumlu veya olumsuz düşünceleriniz nedir?
Sosyal medyada ayrıştırıcı yan çok fazla maalesef millet karşısında görse söyleyemeyeceği sözleri orda yazıyor kinini kusuyor forumlarda bunu yapamazsın bir seviye vardır en kötüsünde bile.

Sosyal medyada ayrıştırıcı yan çok fazla maalesef millet karşısında görse söyleyemeyeceği sözleri orda yazıyor kinini kusuyor forumlarda bunu yapamazsın bir seviye vardır en kötüsünde bile.

Üstelik sosyal medya platform yöneticilerinin de buna çanak tuttuğu bir gerçek.

Bunlar dev teknoloji şirketleri ve ellerinde kullanıcılarına ait çok geniş kapsamlı veriler var. Bizim forum üyelerinin IP adreslerini görebilmemizden çok daha fazlası.

Demek ki bu ayrıştırıcılıktan nemalanıyorlar. Gerçi Cambridge Analytica gibi bir skandalları var. Çok büyük bir günahın ortaklığını yapıyorlar.

Neyse ki forumlar bu konuda daha insaflı.

Bu sözlerine katılıyorum. Artık sosyal medya bu noktaya geldi. Ben sadece ulaşım projelerini takip etme amacıyla kullanıyorum sosyal medyayı.

Geri