Gazoz

Yerel gazozlara çok meraklıyım, denk geldikçe deniyorum ama bulmak zor. Özellikle yerel gazoz satan butik dükkanlar ve nostalji kafelerde de maalesef 200 ml'lik cam şişe bir gazoz için yüksek fiyatlar biçiliyor.

Market markası, ulusal ya da yabancı gazozları sevmiyorum. Uludağ gazozunun ise kırmızı kapaklı olup üzerinde "az şekerli" yazmayanını tercih ediyorum. Aslında stevia içeren bir gazoz üretilse çok daha iyi olur.

Beypazarı'nın Co'ala isimli kolasını da denedim çok güzel.

Beyoğlu zencefilli gazoz benim için efsanedir. Bu arada gazozu kadar şişesi de bir o kadar güzeldir.
Beyoğlu'nun kolasını da denemiştim bilindik koladan farklı bir tadı vardı sevmiştim ancak tatlandırıcı içeriyordu.

Torku Noon'dan Sarıyer'e birçok kolayı bu zamana kadar denedim. Özellikle son 2 yıldır Coca Cola'ya alternatif birçok kola çıktı ancak bu kolalarda hep kolalı jelibon aroması vardı.

Torku Noon ve Redbull Simply Cola en sevdiklerimdi, piyasadan kalktılar. Şimdi Beypazarı Co'ala var bakalım.

Beyoğlu'nun kolasını da denemiştim bilindik koladan farklı bir tadı vardı sevmiştim ancak tatlandırıcı içeriyordu.

Torku Noon'dan Sarıyer'e birçok kolayı bu zamana kadar denedim. Özellikle son 2 yıldır Coca Cola'ya alternatif birçok kola çıktı ancak bu kolalarda hep kolalı jelibon aroması vardı.

Torku Noon ve Redbull Simply Cola en sevdiklerimdi, piyasadan kalktılar. Şimdi Beypazarı Co'ala var bakalım.
Kola için Japon'ların sahip olduğu Cola Turka'yı dene ama o 3 litrelik şişeden deneme, kutu kolası güzel

Geri