Emirhan Sevdalı
WT Kullanıcı
Reyhanlısı da güzelBeyoğlu zencefilli gazoz benim için efsanedir.
Beyoğlu'nun kolasını da denemiştim bilindik koladan farklı bir tadı vardı sevmiştim ancak tatlandırıcı içeriyordu.Beyoğlu zencefilli gazoz benim için efsanedir. Bu arada gazozu kadar şişesi de bir o kadar güzeldir.
Kola için Japon'ların sahip olduğu Cola Turka'yı dene ama o 3 litrelik şişeden deneme, kutu kolası güzelBeyoğlu'nun kolasını da denemiştim bilindik koladan farklı bir tadı vardı sevmiştim ancak tatlandırıcı içeriyordu.
Torku Noon'dan Sarıyer'e birçok kolayı bu zamana kadar denedim. Özellikle son 2 yıldır Coca Cola'ya alternatif birçok kola çıktı ancak bu kolalarda hep kolalı jelibon aroması vardı.
Torku Noon ve Redbull Simply Cola en sevdiklerimdi, piyasadan kalktılar. Şimdi Beypazarı Co'ala var bakalım.
Kola için Japon'ların sahip olduğu Cola Turka'yı dene ama o 3 litrelik şişeden deneme, kutu kolası güzel
Çünkü artık bizde bunlar çok yapay üretiliyor. Az maliyet çok kâr mantığı ileCam şişesini içmiştim eski kola tadını anımsatıyor. Coca Cola ve Pepsi'de o tatlar kalmadı artık ondan kaçınıyorum.