HAVASAK / Sakarya - Sabiha Gökçen Havalimanı Arası Yolcu Taşımacılığı

sezgin_ist

WT Moderatör
Puanlar
17,276
1753333521663.webp

Havasak, Sakarya – Sabiha Gökçen Havalimanı arasında iki yönlü seferler düzenleyen Sakarya Büyükşehir Belediyesi hizmetidir. Sakarya'dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşımı kolaylaştırmak için Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraki Belpaş tarafından 18 Eylül 2020'de hizmete açılmıştır. Havasak otobüsleri Sakarya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden kalkar ve Anadolu Otoyolu üzerinden havalimanına ulaşır. Havalimanından kalkan otobüsler de aynı şekilde terminale döner.

Kaynak: Wikipedia

Sabiha Gökçen Havalimanı bu hamlesiyle kamuoyundan tepki alır. Ulaşım için özel araç veya Kocaeli'de 200 ile aktarmalı ulaşım vb. tercih edilir diye düşünüyorum. İnsanlar belediyenin otobüsü diye gönül rahatlığıyla bu araçlara biniyordu.

Belediyeler keşke ihale konusunda biraz daha bastırsaydı şu an bu manzaraları görmüyor olurduk. Sanki bana ihale sürecinde çabuk pes etmişler gibi geliyor.
Neyapacaklar otobüsleri şehire sokmayız mı diyecekler :D para herşeyden önce geliyor maalesef onlarda metroya yaşımacılık yapsın daha uygun fiyata isteyen istediğini kullansın

Neyapacaklar otobüsleri şehire sokmayız mı diyecekler :D para herşeyden önce geliyor maalesef onlarda metroya yaşımacılık yapsın daha uygun fiyata isteyen istediğini kullansın

Teklif sürecinde kazanmaya yönelik oynamalı yönünde söylemiştim otobüs sokup sokmama değil yani bu.

Şimdi İBB (veya kurumları) ile bu taşımacılık yapan belediyelerin bir araya gelip bu iş için bir protokol yapması farz oldu.

Teklif sürecinde kazanmaya yönelik oynamalı yönünde söylemiştim otobüs sokup sokmama değil yani bu.
O kadar parayı bir taşıma yapmak için belediye neden versin yazık günah bu kadar proje dururken o parayı projelere harcasınlar belediye otobüsleriyle metroya sefer yapılsın lükse gerek yok .

Geri