Herhangi Bir Hobiniz Var Mı?

Emirhan Sevdalı

WT Moderatör
Değerli forumdaşlar. Bu başlıkta herhangi bir hobiye sahip olup olmadığımızı konuşalım. Malum ülkemiz koşullarında pek hobi sahibi olmak mümkün değil. Hobiler bize bu zor hayatta nefes aldırdığı için ufak da olsa hobimiz olabilir. Sizin herhangi bir hobiniz var mı?

Değerli forumdaşlar. Bu başlıkta herhangi bir hobiye sahip olup olmadığımızı konuşalım. Malum ülkemiz koşullarında pek hobi sahibi olmak mümkün değil. Hobiler bize bu zor hayatta nefes aldırdığı için ufak da olsa hobimiz olabilir. Sizin herhangi bir hobiniz var mı?
Benim hobim projeleri gezmek ve onları fotoğraflayıp forumda paylaşım yapmak çocukluğumdan beri bunu yaparım hep zevkli hemde bilgi verici bir hobi

Benim hobim projeleri gezmek ve onları fotoğraflayıp forumda paylaşım yapmak çocukluğumdan beri bunu yaparım hep zevkli hemde bilgi verici bir hobi
Tarihi eski olan herşeyi araştırmak ögrenmek benim için bir hobi ve Fotoğraf cekmek

Benim de hobim toplu taşıma araçları. Yeni açılan, güzergahı ya da işleticisi değişen hatlarda yolculuk yapmak, otobüslerin fotoğrafını çekmek, toplu taşıma ile ilgili iyileştirici fikirler üretmek benim hobimdir. Ayrıca teknolojiye de ilgiliyim ancak yeni nesil veri toplama amaçlı, internet tabanlı teknolojileri benimsemiyorum. Eski teknolojileri araştırıp öğrenmek daha çok hoşuma gidiyor. Bir de radyo dinleme hobim var. Kısa dalga, orta dalga yayınlarını takip ediyordum bir dünya radyom vardı ama bozuldu.

Ayrıca buradan anlıyoruz ki her hobi için çok para harcamaya gerek yok. Yaparken keyif almak yeterli.

Geri