Kazanıp Beşiktaş parka gelecek takım inşallah.Hradec Králové - Beşiktaş Uefa Avrupa Ligi 3.ncü ön eleme turu maçı 6 Ağustos Saat:20.00'da tv100 kanalında.
Hocaları 3-2-4-1’de inat ediyor. Bir nevi top bizdeyken 5-4-1’e geçip otobüs çekecekler.Bu turu geçmenin anahtarı ilk 30 dakikada gol atmaktan geçer.Bu arada bu hakem Emirhan’a yapılan müdahaleyi görebilse rakip 10 kişi kalacaktı da susuyorum..Maçı izleyemedim ama Beşiktaş deplasmanda 1 - 0 galip ayrılmış. Kendi sahasında maçı kazanıp bir üst tura atlar.
Ekli dosyayı görüntüle 51374
Burdaki maçı farklı alır Beşiktaş öne geçse yine farklı biterdi bizim anadolu takımlarından kötü takımHocaları 3-2-4-1’de inat ediyor. Bir nevi top bizdeyken 5-4-1’e geçip otobüs çekecekler.Bu turu geçmenin anahtarı ilk 30 dakikada gol atmaktan geçer.Bu arada bu hakem Emirhan’a yapılan müdahaleyi görebilse rakip 10 kişi kalacaktı da susuyorum..
Kadro değeri Süper Lig ile 1.Lig kalitesi arası ama bu takımı bu lige koysan, düşmenin 2 basamak üstü bitirirlerBurdaki maçı farklı alır Beşiktaş öne geçse yine farklı biterdi bizim anadolu takımlarından kötü takım
Play off için pazartesi veya salı santraforu indirmeliler artık işin şakası kalmadı ligde başlıyor çok iyi bir sağ açık ve çok iyi bir orta saha gelmeli en sonda 1 stoperle işi bitirmeliler.Kadro değeri Süper Lig ile 1.Lig kalitesi arası ama bu takımı bu lige koysan, düşmenin 2 basamak üstü bitirirler