bykullanıcım
WT Kullanıcı
Cat6 yeterde artar modemden direkt kullanılacak cihaza göre ise. Bazen 2.4 Ghz 5 Ghz'e göre baya hızlı kalıyor bazen de tam tersi.En az 15 metre ise hareket payı falan 20-25 metrelik Cat6 kablo işini görür![]()
Cat6 yeterde artar modemden direkt kullanılacak cihaza göre ise. Bazen 2.4 Ghz 5 Ghz'e göre baya hızlı kalıyor bazen de tam tersi.En az 15 metre ise hareket payı falan 20-25 metrelik Cat6 kablo işini görür![]()
En az 15 metre ise hareket payı falan 20-25 metrelik Cat6 kablo işini görür![]()
Var 1gbs kablom ama koridordan geçiremem evin girişi tam o yüzden salona kadar geliyor orda bu genişleticiye ethernet olarak bağlıyorum tv ye koblo diğer cihazlara wifi gayette iyi çalışıyor.En az 15 metre ise hareket payı falan 20-25 metrelik Cat6 kablo işini görür![]()
Eski modem duruyorsa ara router olarak kullanabilir. Eğer uyumlu olsaydı ben yapacaktım onu eski modem ile yeni modem arasında köprü yapıp hem ağ genişletici hem 2.modem işlevi olacaktı.Bu işin şakası tabii
Ama şöyle yapsan daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Wifi menzil arttırıcı yerine access point alıp modemden access point'e kablo çekip yine wifi ile bağlanabilirsin.
Eski modem duruyorsa ara router olarak kullanabilir. Eğer uyumlu olsaydı ben yapacaktım onu eski modem ile yeni modem arasında köprü yapıp hem ağ genişletici hem 2.modem işlevi olacaktı.
Ben 12 yıldır kullanıyorum süperonline gelirse çok fiyatına bakmadan al zaten benzer fiyatları sunuyor ben çok memnunum birde wifi 6 modem taktır söylüyorsun faturaya ek getiriyorlar.Hayırlı olsun abi valla fiber kablo ile normal kablo arasında birde fark var. Süperonline ilçelere hat çekmiyor galiba Turknet'den önce Telekom geldi sokağa altyapıyı yaptı ki Telekom altyapısı + Telekom fiberi ama düşük hız kullanıyorum. Sonrasında Turknet geldi sırada Superonline var bakalım sonrasında ne gelecek![]()
Ben 12 yıldır kullanıyorum süperonline gelirse çok fiyatına bakmadan al zaten benzer fiyatları sunuyor ben çok memnunum birde wifi 6 modem taktır söylüyorsun faturaya ek getiriyorlar.
Gelmedimi sizin oraya hala bizim balkanda bide komple yenileme yapıldı yeni yüksek kapasite hat döşedilerO sırada Türk Telekom DSL'den devam eden ben 50 Mbps![]()
Fiber 35 Mbps ile devam eden o sırada benO sırada Türk Telekom DSL'den devam eden ben 50 Mbps![]()
Gelmedimi sizin oraya hala bizim balkanda bide komple yenileme yapıldı yeni yüksek kapasite hat döşediler
Superbox Limitsiz düşünmüştüm bir ara o da çok pahalı diyorlar yoksa o da mantıklı değil mi ama AKN var mı bilmiyorum onda oyun falan indirirken gitmesinBen 12 yıldır kullanıyorum süperonline gelirse çok fiyatına bakmadan al zaten benzer fiyatları sunuyor ben çok memnunum birde wifi 6 modem taktır söylüyorsun faturaya ek getiriyorlar.
Boş ver türkneti türkcell geldimi tv+ içinde geliyor anneni razı eder geçersinAbi Turknet var kapıma kutu bile taktılar babama geçelim dedim annem "Tivibu izliyorum ben Türk Telekom kalsın" dedi
Fiberoptik teknolojisini manyetik alan oluşturmadığı için çok seviyorum ama geçemedik işte anneden ötürü. Canı sağ olsun.
Boş ver türkneti türkcell geldimi tv+ içinde geliyor anneni razı eder geçersin![]()
Tivibu bildiğin Android Box gibi birşey sadece kendi filmleri var ek olarak birde kanalları Tivibu'nun kendi kanalları birde yabancı kanallar var galiba. Tivibu birde direkt Go adı ile uygulama şeklinde Google Tv'ye kuruluyormuş. TV+ da alıp aslında tek bir TV'de Google Tv destekleyen toparlanabilir.Abi Turknet var kapıma kutu bile taktılar babama geçelim dedim annem "Tivibu izliyorum ben Türk Telekom kalsın" dedi
Fiberoptik teknolojisini manyetik alan oluşturmadığı için çok seviyorum ama geçemedik işte anneden ötürü. Canı sağ olsun.