İnternetten Alışveriş Tecrübeleriniz

Emirhan Sevdalı

WT Yönetici
@Reşat Kanburoğlu 'nun üyelere özel bölümünde açtığı başlıktan yola çıkarak böyle bir başlığı açmaya uygun gördüm.

İnternetten alışveriş yapar mısınız? Yaparsanız ne sıklıkla, hangi sitelerden alışveriş yaparsınız? E-ticaret pazaryerlerini (Hepsiburada vb.) mi yoksa satıcıların kendi sitelerini mi kullanırsınız? Alışverişte hangi ödeme yöntemlerini kullanıyorsunuz? Pazaryerlerinde hangi satıcıları tercih ediyorsunuz? Pazaryerlerinin ücretli abonelik (premium vb.) modellerinden yararlanıyor musunuz?

Hem bunları hem de internetten yaptığımız alışverişlerde yaşadıklarımızı bu başlıkta konuşabiliriz.

@Reşat Kanburoğlu 'nun üyelere özel bölümünde açtığı başlıktan yola çıkarak böyle bir başlığı açmaya uygun gördüm.

İnternetten alışveriş yapar mısınız? Yaparsanız ne sıklıkla, hangi sitelerden alışveriş yaparsınız? E-ticaret pazaryerlerini (Hepsiburada vb.) mi yoksa satıcıların kendi sitelerini mi kullanırsınız? Alışverişte hangi ödeme yöntemlerini kullanıyorsunuz? Pazaryerlerinde hangi satıcıları tercih ediyorsunuz? Pazaryerlerinin ücretli abonelik (premium vb.) modellerinden yararlanıyor musunuz?

Hem bunları hem de internetten yaptığımız alışverişlerde yaşadıklarımızı bu başlıkta konuşabiliriz.
Hepsiburada alışverişlerim her zaman sorunsuz geldi tavsiye ederim.

İnternet alışverişinde hepsiburada ve trendyolu kulllarım genelde. Şuana kadar sorun yaşamadım her iki plotformda da. Tabi alışverişi yapmadan önce fiyat karşılaştırması, ürün karşılaştırması ve en önemlisi yorumları ve aldıkları puana bakarım.

Ben içime sinen, daha önce deneyip memnun kaldığım yerlerin kendi sitesinden alışveriş yapıyorum.

Onun dışında şartlar pazaryerinden alışverişi gerektiriyorsa Hepsiburada ve Amazon'u genellikle tercih ederim.

Kargo konusunda kolay kolay sorun yaşamadım. Hepsijet, PTT, Kolay Gelsin ve Aras Kargo bölgemde çok iyi hizmet veriyor.

Geri