sezgin_ist
WT Yönetici
Deniz taksiler zaten elektrikli değil mi? Şu Galataport tarafında çalışanlar...
Onlar elektrikli değil sadece 5 tane üretim yapılmış paylaşım yaptığım elektrikli olandan.
Deniz taksiler zaten elektrikli değil mi? Şu Galataport tarafında çalışanlar...
Güleyim, boşa gitmesin bari.
Katılıyorum, şikâyetlerin fazla görünmesi tek başına hizmetin kötü olduğunu kanıtlamaz. Memnun kalan kullanıcıların yorum yazmaması da gayet mümkün.@Reşat Kanburoğlu 'nun Tazı ile ilgili mesajlarının üzerine bir mesaj da ben yazayım.
Öncelikle Tazı, Yapıdrom Teknoloji'nin (kısaca Yapıdrom diyelim) bir markası. Yapıdrom aynı zamanda belediyelere bisiklet kiralama hizmeti altyapısı (İsbike, Nilespit vb.) da sunan bir şirket ve zaten bu elektriksiz bisiklet hizmetinde de başarısızlığı ortada.
Tazı Alinur Aktaş döneminde Bursa'da elektrikli bisiklet hizmeti vermeye başlamıştı ancak uzun sürmedi. Şu an Tazı Bursa'da sadece elektrikli kick scooter hizmeti veriyor. (Çok kısıtlı bir alanda)
Gerek İstanbul'daki paylaşımlı bisiklet hizmetinde gerek İstanbul ile birlikte diğer şehirlerdeki elektrikli kick scooter hizmetlerinde yüklenicilerin sağlıklı hizmet sunabilmesi için belediyeler denetleyici kurum olmalı ama maalesef bu olmuyor.
Tazı'da sorun varsa Hop'a yönelim olacaktır. Hop da Ankara merkezli bir mikromobilite şirketi olup hizmetini kaliteli bulduğum bir şirkettir.
Şu da unutulmamalı, şikayetler hızlı yayılır ve fazla gözükür. Herkes şikayetini kolayca dile getirmeye meyilliyken memnuniyetini daha çok kendine saklar. Bunun yanıltıcılığına dikkat etmek çok önemli.
Umarım İstanbul'daki paylaşımlı bisiklet hizmetinde Binbin'i de yüklenici olarak görürüz. Siyasi arkaplanına rağmen hizmet kalitesini iyi bulup memnun kaldığım bir şirkettir Binbin.
Onun dışında yabancı mikromobilite şirketlerinden Lime, Bolt vb. şirketleri de bu işte görür müyüz acaba...