İzmir - Karşıyaka Fenbay Gökdelen Projesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emirhan

WT Kullanıcı
İzmir karşıyaka fenbay gökdelen projesi ile ilgili paylaşımları burada yapabilirsiniz.

Bu nasıl proje, İzmir’de belediyeler bu ruhsatları nasıl veriyor hayret doğrusu. Proje belki 30 kat, üşenmedim tapu alanına baktım 1 dönüm bile yok. Ufacık bir alana nasıl koca bina yapılmasına izin veriliyor? İstanbul’da bile o kadar küçük bir alanda o büyüklükte bir bina görmedim.

Bu nasıl proje, İzmir’de belediyeler bu ruhsatları nasıl veriyor hayret doğrusu. Proje belki 30 kat, üşenmedim tapu alanına baktım 1 dönüm bile yok. Ufacık bir alana nasıl koca bina yapılmasına izin veriliyor? İstanbul’da bile o kadar küçük bir alanda o büyüklükte bir bina görmedim.
İstanbul'da Esenyurt'ta çok iğrenç 2 tane vardı 30 kat falan:((

Esenyurt hindistan'a döndü ztn o kadar yüksek katlı bina yapıldı ki nüfus bi anda 1 milyon oldu...

Belediye izin vermemeli bu yapılara...

İstanbul'da Esenyurt'ta çok iğrenç 2 tane vardı 30 kat falan:((

Esenyurt hindistan'a döndü ztn o kadar yüksek katlı bina yapıldı ki nüfus bi anda 1 milyon oldu...

Belediye izin vermemeli bu yapılara...
İstanbul’da yüksek bina çok zaten, İzmir’de bu projeden çok daha yüksek binalarla dolu. Ama burada proje arsası hem çok ufak hem de direkt dibinde apartman var. Bana garip gelen durum bu.

Proje alanı aşağıdaki gibi. Tapu alanı 884 m2. Bir dönüm bile olmayan bu daraşık yer için o proje bana çok fazla geldi

IMG_1463.webp

Son düzenleme:
Geri