Köfteci Yusuf

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Efe16

WT Yönetici
Ayın En İyi Üyesi '🥇'
Gıda ve restoran sektöründe hizmet veren Köfteci Yusuf A.Ş. 1996 yılında İznik’te kuruldu. 28 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Köfteci Yusuf Avrupa standartlarında Türkiye’nin en büyük Köfte Fabrikası unvanına sahip olup, Bursa’da 40, İstanbul’da 63, Ankara’da 22, İzmir’de 23, Balıkesir’de 12, Afyonkarahisar'da 8, Konya,da 7, Sakarya, Samsun, ve Muğla'da 6, Kocaeli, Antalya'da 10, Aydın, ve Eskişehir'de 5, Yalova, Sivas, ve Kayseri'de 4, Denizli, Manisa ve Bilecik'de 3, Nevşehir, Uşak, Kırıkkale, Isparta, Tekirdağ, Düzce, Aksaray, Edirne, Burdur, Tokat, Kırklareli, ve Çankırı'da 2, Ordu, Çanakkale, Çorum, Kütahya, Amasya, Bolu, Zonguldak, Kırşehir, Yozgat ve Niğde'de

1’er tane olmak üzere toplam 42 ilde, 278 şubede hizmet vermektedir.

Köfteci yusufla ilgili fiyatları, haberleri ve fotoğrafları bu başlıkta paylaşalım.

2 akşamdır yarım kilo pişmemiş köfte alıyorum böyle bişey yok yusuf kaliteyi arşa çıkarmış.Yarım kilo pişmemiş köfte 210 tl

Köfteci Yusuf'un Sarıyer şubesine gitmiştim seneler evvel. Bence fiyat performans olarak gayet iyi. Köfte konusunda standart bir lezzeti var. Dışarıda ne yesem acaba diye düşünenlerin sığınacakları güvenli bir liman.

Yusufun fiyatı her zaman önde ama eski lezzeti tabiki yok ilk açıldığı zaman mesela daha güzeldi bursada şimdide idare eder tabiki

Arkadaşlar ben çok yer keşfettim gurme olarak,size şunu tavsiye ederim.Önce bir Fevzi Hoca ve Hemşin Restaurant ı ve gece dönercisini bir deneyin sonra gelip
yusufla ilgili yorum yapacak mısınız düşünün.Ayrıca gece dönercisi de ayrı bir lezzet

yusuf a net 4,5 senedir gitmiyorum gitmem de

Arkadaşlar ben çok yer keşfettim gurme olarak,size şunu tavsiye ederim.Önce bir Fevzi Hoca ve Hemşin Restaurant ı bir deneyin sonra gelip
yusufla ilgili yorum yapacak mısınız düşünün
Fiyalar nasıl 1 porsiyon köfte ne kadar mesela.

Yusufun en büyük sıkıntısı çok fazla şubeleşmesi oldu her şubede farklı kalite var maalesef izniğe gittiğinizde yediğiniz döneri diğer şubelerde yiyemiyorsunuz maalesef.

Yusufun en büyük sıkıntısı çok fazla şubeleşmesi oldu her şubede farklı kalite var maalesef izniğe gittiğinizde yediğiniz döneri diğer şubelerde yiyemiyorsunuz maalesef.

Aşırı şubeleşme her işletme için sıkıntı. Seri üretime geçiş nedeniyle kalitenin etkilenmesi kaçınılmaz.

Balıkesir'in Özerhisar ayranı da aynı kaderi paylaşıyor. Önceden zor bulunan Özerhisar şimdi seri üretim ve yaygın satış ağı nedeniyle kalitesinden ödün verdi.

Geri