Bugraavci
WT Kullanıcı
- Puanlar
- 945
Fatih istasyonunun giriş çıkışına beton atımı yapılıyor.Fatih devlet hastanesi istasyonunun havalandırma şaftına beton atımı yapılıyor, 3 tane mikser ve beton pompası var.
Fatih istasyonunun giriş çıkışına beton atımı yapılıyor.Fatih devlet hastanesi istasyonunun havalandırma şaftına beton atımı yapılıyor, 3 tane mikser ve beton pompası var.
Bu çöken binalar sonrası çok fazla gündeme getirmek istemiyor olabilirler.Uzun zamandır görsel paylaşım yapılmıyor ozel bir sebebi varmı acaba
Çöken binalar derken bildiğim bir bina çöktü baska varmıBu çöken binalar sonrası çok fazla gündeme getirmek istemiyor olabilirler.
Boşaltılanlar vardı onlarda boşaltıldıktan sonra yıktılar diye biliyorum.Çöken binalar derken bildiğim bir bina çöktü baska varmı
21 bina boşaltıldı yıkım kararı verildi ama henüz yıkım başlamadı, tahliyeri yapılıyor.Boşaltılanlar vardı onlarda boşaltıldıktan sonra yıktılar diye biliyorum.
Artık eskisi kadar paylaşım yok evet ama gene de bazen paylaşım oluyor. Benimde yazdığım mesajların bazılarının fotoğrafı var ama bende çok fotoğraf paylaşım yapmıyorum.Çöken binalar derken bildiğim bir bina çöktü baska varmı
En son Kasım ayında %95 haberi vardı ama net değildi, bugün ben sordum mesaj gelince yazacağım buraya.Hattın inşaat ilerleme oranı yüzde kaç oldu biliyormusunuz?
Buğra bey 1 aralik ta %95 diye bilgi verdiniz haber kaynaklarınızı değiştirinİlerleme oranı %91 oranında falan hattı bu yıl içinde açma gayretindeler.
Onu bende bir sitede görüp yazmıştım o zaman sorsaydım iyi olurmuş demek ki o zaman sormadan yazmam kötü oldu.Buğra bey 1 aralik ta %95 diye bilgi verdiniz haber kaynaklarınızı değiştirin![]()
bu arada iyi bir takipçiymişsiniz tebrik ederimBuğra bey 1 aralik ta %95 diye bilgi verdiniz haber kaynaklarınızı değiştirin![]()
Rica ederim.bu arada iyi bir takipçiymişsiniz tebrik ederim![]()