Bugraavci
WT Kullanıcı
- Puanlar
- 696
Evet Allah'a şükür çalışmalarda uzun zamandır aksama yok.Valla işler iyi gidiyor buğra
Evet Allah'a şükür çalışmalarda uzun zamandır aksama yok.Valla işler iyi gidiyor buğra
Belediyeden şantiye ziyareti yakın zamanda gelir mi?Evet Allah'a şükür çalışmalarda uzun zamandır aksama yok.
Yakın zamanda geleceğini pek düşünmüyorum. Ama bir kaç aya gelir belki istasyon tasarım incelemelerine vb.Belediyeden şantiye ziyareti yakın zamanda gelir mi?
Hat 30 Haziran 2026'da hizmete sunulacak.2025 açılması hayal galiba
Çalışmalar hızla devam ediyor.METRO HATTINDA ÇALISMALAR NE DURUMDA BİLGİSİ OLAN YAZARSA SEVİNİRİZ
Rica ederim, web sitesi güncellense bile maalesef eski veriler ekleniyor. En önceliğimiz ilerleme raporu çünkü Kasım 2024’ten sonra görüntü yok. Yenilenmesi için çaba gösteriyorum. Bilgi işlem departmanı uyarılmıştı ama bir şey değişmedi.Bu bilgileri kendi websitelerine ekleseler güzel olurdu, Bu güzel bilgileri paylaştığınız için çok teşekkürler.
Tek seferde hizmete sunulacak.Peki hat tek seferde'mi açılacak yoksa kademeli olarak'mı?
İlerleme oranı %90'ın üzerinde tam sayısını henüz sormadım.Hattın ilerleme oranı nedir?