M1 Darıca Sahil - Gebze OSB Metro Hattı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yorum tarihî 30 saat öncesi yorumu yapan kişi sözü geçen ve sevilen bir kişi diye düşünüyorum bu yorumu sadece bu arkadaş değil baska orneklerde var gec bitecek diye ben size3 inanmak istiyurum6 göreviniz ve konumunuz gereği
Dediğimiz gibi projemizin %96,97'si tamamlanmış durumda. Bu yıl bitmeden açılacak ve vatandaşlarımız hızlı güvenilir konforlu ulaşıma sahip olacak inşallah.

Yorum tarihî 30 saat öncesi yorumu yapan kişi sözü geçen ve sevilen bir kişi diye düşünüyorum bu yorumu sadece bu arkadaş değil baska orneklerde var gec bitecek diye ben size3 inanmak istiyurum6 göreviniz ve konumunuz gereği
%97 ilerlemesi olan bi proje nasıl 3 yıl sonra açılır ki🤔
O kişi ya espri yapıyor ya da olayla alakası yok...

Istense bence 2 hafta sonra ufak eksiklerle açılır bu hat...
Muhtemelen Ekim/Kasım gibi açılacaktır resmi olarak

%97 ilerlemesi olan bi proje nasıl 3 yıl sonra açılır ki🤔
O kişi ya espri yapıyor ya da olayla alakası yok...

Istense bence 2 hafta sonra ufak eksiklerle açılır bu hat...
Muhtemelen Ekim/Kasım gibi açılacaktır resmi olarak
Geçen ay yaptığımız inceleme ve toplantıda yıl sonu olarak belirlendi. Ekim ayında Gebze tarafı için kısmi açılış diyebiliriz belki ama yıl sonu bizim için daha net.🙂

Bugün Fatih Devlet Hastanesi istasyonumuzda havalandırma şaftının olduğu bölgede bir işçimiz aşağıya düşerek yaralandı. Kendisi hastaneye kaldırıldı çok şükür durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Bugün Fatih Devlet Hastanesi istasyonumuzda havalandırma şaftının olduğu bölgede bir işçimiz aşağıya düşerek yaralandı. Kendisi hastaneye kaldırıldı çok şükür durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Geçmiş olsun.

Adliye istasyonumuz çevre düzenleme peyzaj çalışmaları için kaldırım taşları alanda bulunuyor. Peyzaj işleri öncesi çalışmalar devam ediyor.

Ekli dosyayı görüntüle 53224Ekli dosyayı görüntüle 53225

Peyzaj & Çevre Düzenlemelerine geçildiyse bilin ki o hattın açılışı yakındır.

U1-U2 & M11 hattı bunun en yakın örneklerinden biri. 😊

Nisan ayında başladık. 18 Haziran’da çalışmalar tamamlandı.

Bu hat üzerinde konuşacak olursak; zaten şuan da hat üzerinde sinyal testlerinin yarısı tamamlanmış, sertifikasyon sürecini başarıyla tamamlaması gerekiyor.

Bunun bir diğer örneği İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yapımına sona geldiği M12 hattı.
%97 seviyesine ulaştı. Ve hat şuan sertifikasyon sürecinde.

Dolayısıyla sertifikasyon alındığı anda yolculu işletmeye hazır hale gelmiş olacak.

Çalışan emekçi arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. 🙏

Bu yürüyen merdivenlerin üstüne kanopi tarzı birşey yapılacak mı? Yağmur yağdığında arıza oluşabilir , İstanbul'da da yeni yeni koymaya başlandı eğer yoksa yetkililere bildirmek gerekiyor
Projede adliye ve osb istasyonunda Freeform cam kanopi gözüküyor ama ne zaman yapılacak bir bilgi yok şuan. Bu konuyu yetkililerimiz ile konuşayım.

Geri