İstasyonlarımız hazır, trenlerimiz son testlerini yapıyor, sertifikasyon sürecinde sona doğru ilerliyoruz..Totemler bile takılmış. Bir tek halkalı istasyonu'nun çevre düzenlemesi kalmış o da yakında tamamlanır.
Bayram öncesi açılması çok iyi olacaktır.Gayrettepe-halkalı arası tüm hattı gitmek lazım.7 Mayıs 2026 - 16 Haziran 2026 arası
Şimdi girdim yorumları okudum. Sizde okuyun. Tavsiye ederim.
Daha önce de belirtmiştim.İstasyonlarımız hazır, trenlerimiz son testlerini yapıyor, sertifikasyon sürecinde sona doğru ilerliyoruz..
Sinyalizasyon süreci ASELSAN ile birlikte yürütülüyor…
Ve artık kritik günlere ve aylara giriş yapıyoruz.
Nihayetinde;
Cumhurbaşkanlığımızdan alınan takvim ve program sonucunda açılış için gün belirlenecek.
Ve açılış için beklenen tarih aralığı şuan için;
7 Mayıs 2026 - 16 Haziran 2026 arası
Daha önce de belirtmiştim.![]()
Tam nokta atışı 7 mayıs demiştiniz. Sanırım artık bunlar son testler entegrasyon için.
Şuan top beştepede diyebilir miyiz?Aynen öyle. Son kulvar, son virajdayız.
Cumhurbaşkanlığımızdan bir takvim aldık mı tamamdır.![]()
Şuan top beştepede diyebilir miyiz?
Arefeye randevu verilse açılacak mı?
Kargo terminalindeki aktarma mevzusu nedir?
Sonrasında halkalı-gayrettepe kesintisiz mi olacak yoksa havaalanında aktarmalı mı çalışacaklar bunla ilgili bir bilgi varmıdır.Yapılması zorunlu testler & entegrasyon çalışmaları sebebiyle; geçici süreliğine bu şekilde trenler işletilecek.
Sonrasında halkalı-gayrettepe kesintisiz mi olacak yoksa havaalanında aktarmalı mı çalışacaklar bunla ilgili bir bilgi varmıdır.
Sonrasında halkalı-gayrettepe kesintisiz mi olacak yoksa havaalanında aktarmalı mı çalışacaklar bunla ilgili bir bilgi varmıdır.