Magazin

Maximus

WT Kullanıcı
Danla Bilic 9. kez ameliyat masasına yattı: Sağlık durumunu açıkladı.

Yıllar önce yaptırdığı Aquafilling dolgusu nedeniyle sağlık sorunları yaşayan ve takipçilerini "Yalvarıyorum, yaptırmayın" sözleriyle uyaran Danla Bilic, 9. kez ameliyat masasına yattı. Yaklaşık 6 saat süren operasyonun ardından sağlık durumunu paylaşan ünlü fenomen, iyileşene kadar sosyal medyaya ara vereceğini açıkladı.​

Ekran Resmi 2026-10-06 18.02.40.webp

Yeşilçam'ın usta ismi Nuri Alço hastaneye kaldırıldı

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Nuri Alço hastanede tedavi altına alındı. 75 yaşındaki oyuncunun üşütmeye bağlı bronşlarında rahatsızlık yaşadığı belirtilirken, genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.​

Ekran Resmi 2026-10-06 18.08.24.webp

Survivor'da 21 yıl sonra büyük değişiklik! ​

Türkiye'de 2005 yılında başlayan Survivor, 21 yılın ardından yeni bir döneme giriyor. Acun Ilıcalı, 1 Ocak'ta başlayacak Survivor 2027'de konseptin değişeceğini açıkladı. Yeni format fikrini kendisinin ortaya attığını belirten Ilıcalı, ekibinin de değişikliğe tam destek verdiğini söyledi.​

Ekran Resmi 2026-10-06 21.13.52.webp

Survivor'da 21 yıl sonra büyük değişiklik! ​

Türkiye'de 2005 yılında başlayan Survivor, 21 yılın ardından yeni bir döneme giriyor. Acun Ilıcalı, 1 Ocak'ta başlayacak Survivor 2027'de konseptin değişeceğini açıkladı. Yeni format fikrini kendisinin ortaya attığını belirten Ilıcalı, ekibinin de değişikliğe tam destek verdiğini söyledi.​

Ekli dosyayı görüntüle 58316

Acun bence medyadan çekilsin ya. Programlarının hiç tadı tuzu kalmadı. Acun yerine günümüzde keşke bu tarz program işini Osmantan Erkır yapsaydı o adamın çok hakkı yendi önü kesildi.

Trafik kurallarını hiçe sayınca ceza yağdı! Rapçi Blok 3'e 4 ay hapis cezası​

İstanbul Ataşehir’de ehliyetsiz ve alkollü şekilde araç kullanırken yakalanan rapçi Blok 3’ün (Hakan Aydın) cezası belli oldu. Ehliyetsiz araç kullanmaktan 23 bin 437 lira para cezası kesilen ve aracı trafikten men edilen Blok3, alkollü araç kullanmaktan da 4 ay hapis cezası aldı.​

Ekran Resmi 2026-10-06 21.52.21.webp

Orkun Işıtmak baba oluyor​

Ünlü YouTuber Orkun Işıtmak, bir süredir aşk yaşadığı Merve Yorgancılar ile 2021 yılında nikâh masasına oturmuştu.
New York gezileri sırasında birlikte geçirdikleri anları sık sık takipçileriyle paylaşan çiftten Orkun Işıtmak, baba olacağını duyurdu.

678.webp

Meğer onu Türkiye'ye Acun Ilıcalı getirmiş: Yayılmasının tek sebebi benim

Ilıcalı, arkadaşının kafe açma sürecinde kendisine danıştığını belirterek süreci şu sözlerle aktardı: "Magnolia diye bir tatlı var ya, onu Türkiye’ye ben getirdim. Bahattin bir dönem kafe açmaya hazırlanıyordu ve benden mekan için farklı bir dokunuş istedi. Sık seyahat ettiğimi bildiği için ona menüye eklemesi halinde efsane olabilecek bir tatlı önereceğimi söyledim."

BU KADAR YAYILMASININ TEK SEBEBİ BENİM"​

Önerisinin ardından yaşananları ve tatlının Türkiye’ye geliş hikâyesini anlatmaya devam eden Ilıcalı, New York seyahatine dikkat çekerek konuşmasını şöyle tamamladı: "Bahattin önerimi ciddiye aldı ve New York’a gitti. Tarif ettiğim pastanede Magnolia’yı tattıktan sonra bu muzlu pudingi menüsüne ekledi. Yani kısacası, Türkiye’de bu Magnolia’nın ortaya çıkıp bu kadar yayılmasının tek sebebi benim."

Ekran Resmi 2026-10-07 14.41.24.webp Ekran Resmi 2026-10-07 14.41.14.webp

lıcalı, arkadaşının kafe açma sürecinde kendisine danıştığını belirterek süreci şu sözlerle aktardı: "Magnolia diye bir tatlı var ya, onu Türkiye’ye ben getirdim. Bahattin bir dönem kafe açmaya hazırlanıyordu ve benden mekan için farklı bir dokunuş istedi. Sık seyahat ettiğimi bildiği için ona menüye eklemesi halinde efsane olabilecek bir tatlı önereceğimi söyledim."
İlginç bir bilgi mangolia bizim işyerinde yapılıyor demkki sebebi acunmuş :D

Müzisyen Soner Olgun entübe edildi​

Pankreas kanseriyle mücadele eden 67 yaşındaki müzisyen Soner Olgun'un sağlık durumu ağırlaştı. Yeniden hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınan Olgun'un entübe edildiği öğrenildi.​

Ekran Resmi 2026-10-07 15.09.07.webp

Derin Mermerci'nin 200 yıllık yalısına vapur çarptı!

Daha önce yalı hayatının zorluklarından yakınarak “Yalı hayatı korkunç, kimse imrenmesin” diyen ünlü iş insanı Derin Mermerci'nin 200 yıllık yalısına yolcu vapuru çarptı. Kazanın yaşandığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.​

878.webp 8787.webp

Derin Mermerci'nin 200 yıllık yalısına vapur çarptı!

Daha önce yalı hayatının zorluklarından yakınarak “Yalı hayatı korkunç, kimse imrenmesin” diyen ünlü iş insanı Derin Mermerci'nin 200 yıllık yalısına yolcu vapuru çarptı. Kazanın yaşandığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.​

Ekli dosyayı görüntüle 58375 Ekli dosyayı görüntüle 58376

Derin Mermerci kim? Yalı sahibi olmasını geçtim böyle bir olay neden ve nasıl haber değeri taşıyor...

Hugo'nun 'Tolga Abi'sinin son hali ortaya çıktı!​

59 yaşında olan Tolga Gariboğlu'nun son hali görenleri şaşırttı.

AMERİKA'DA YAŞIYORUM
16 yıldır Amerika'da yaşadığını söyleyen Tolga Gariboğlu, "Program yapmayı düşünmüyorum. Hugo'nun şirketi olan hak sahibi kapandı" şeklinde konuşmuştu.

8758.webp

Hugo'nun 'Tolga Abi'sinin son hali ortaya çıktı!​

59 yaşında olan Tolga Gariboğlu'nun son hali görenleri şaşırttı.

AMERİKA'DA YAŞIYORUM
16 yıldır Amerika'da yaşadığını söyleyen Tolga Gariboğlu, "Program yapmayı düşünmüyorum. Hugo'nun şirketi olan hak sahibi kapandı" şeklinde konuşmuştu.

Ekli dosyayı görüntüle 58384

Vay be çocukluğumda çok seyrederdim.

Mustafa Uğurlu kardeşinin ölümü sonrası inzivaya çekildi! "Köyde yaşıyorum"​

Türk sinemasının ve tiyatrosunun usta ismi Ahmet Uğurlu'nun ölümü sonrası Mustafa Uğurlu zor zamanlar geçirdi. Acısını yaşamak için inzivaya çekilen Uğurlu İstanbul'u da terk etti.​

45698.webp

Geri