En çok ben sevinicem şuanki şirketlerin hiç biri güven vermiyor artık alan kişiler bu işi yapabilirse kayapalı nilüfer tekrar benim için 1 numara olur.Tekrar eski günlerine döner inşallah.
En çok ben sevinicem şuanki şirketlerin hiç biri güven vermiyor artık alan kişiler bu işi yapabilirse kayapalı nilüfer tekrar benim için 1 numara olur.
Kesinlikle birde şahıs araçları girdimi çorbaya dönüyor iş kendi filosunu oluşturup eğitimli şoförlerle bu iş yapılmalı büyümek değil iyi ve güvenli hizmet önemli.Büyük otobüs şirketleri belli bir zaman sonra kaliteden ve güvenden düşüyorlar. Yerel firmalar daha iyi bu konuda. Büyüme önemli değil kalite ve güveni ilk sırada tutmalı firmalar.
Hemen de profil resmide yapmışsınNilüfer turizm tmsf tarafından satışa çıkarılmış umarım iyi bir şirket alır ve firma eski günlerine döner.
En çok ben sevinicem şuanki şirketlerin hiç biri güven vermiyor artık alan kişiler bu işi yapabilirse kayapalı nilüfer tekrar benim için 1 numara olur.
Metro'yu geçtim, bu enflasyonist ortamda kalite aramak çok zor. Üzerine bir de sürekli akaryakıt zammıMetro alırsa?![]()
Üzerine bir de sürekli akaryakıt zammı