Onu bende merak ettim bulamadım. Fotoğraftan da yerini çözemedim. Tahminimce nilüfer balat taraflarında bir yerde yapılıyorNerde yapılacakmış @Salih onlarında bilgisini ekleyebilirmisin ilk mesaja
Sky towerda bir bölüme açar tahminim binanın belli yerleri dolu çünkü otel alanı boştur.Dedeman gibi otel markasının yıllardır bursaya otel açmamasına şaşırmıştım. Dedeman yıllardır bursaya otel açmamasının acısını bursaya iki otel birden açarak çıkarıyor. Sky towerdaki otel nasıl olacak binanın hepsi mi yoksa bir kısmı mı otel olacak.
Sky tower yüksek bina ama geniş alanı olan bina değil büyük çaplı otel için binanın hepsi kullanılabilir. Ofisleri boşaltırlar. Aynı bina içinde hem başkasına ait ofis hem de otel olması dedemanın işine gelmeyebilir.Sky towerda bir bölüme açar tahminim binanın belli yerleri dolu çünkü otel alanı boştur.
Karşısına Özdilek yanına yeni bina yapıldı, belki orası da olabilirSky towerda bir bölüme açar tahminim binanın belli yerleri dolu çünkü otel alanı boştur.
Olabilir bu bina formundaki boş binalara bakmak lazım.Karşısına Özdilek yanına yeni bina yapıldı, belki orası da olabilir
O bina o kadar güzel bir bina değil. Haberde sky tower geçiyor. Bence sky towera açarlar. Sky towera daha çok yakışır.Olabilir bu bina formundaki boş binalara bakmak lazım.