Sinpaş Kasaba Wellness Resort

Salih

WT Kullanıcı
Puanlar
502
Proje Bursa'ya oldukça yakın konumda. Balıkesir Susurluk'ta inşa edilecek. Güzel bir projeye benziyor.

Sinpaş Kasaba Balıkesir ile Yeni Nesil Tatil Anlayışı Balıkesir’de Hayat Buluyor​

Sinpaş, 50 yılı aşkın tecrübesiyle Kasaba Balıkesir Thermal Wellness Resort projesini hayata geçirerektir. Üstelik proje, yaklaşık 450 dönümlük geniş bir arazi üzerinde inşa edilecektir. Kasaba Balıkesir projesi, Doğa ile iç içe yaşam konseptine sahiptir. Adından da anlaşılacağı gibi bir tatil kasabası atmosferi yaratmaktadır. Ayrıca şirket, bu projeyi sınırlı süreli özel fiyatlar ve avantajlı ödeme planları ile ön satışa sunmuştur.

Termal Wellness Resort Konseptiyle Sağlık ve Huzur​

Sinpaş Kasaba Balıkesir projesi, termal wellness resort konseptiyle hem tatil hem sağlık odaklı bir yaşam vaat etmektedir. Bu konsept kapsamında zengin mineralli termal su kaynakları ve modern spa merkezleri bulunmaktadır. Bununla birlikte termal havuzlar ve çeşitli wellness olanakları sayesinde sakinler, yılın her dönemi şifalı sulardan faydalanma imkânına kavuşacaktır. Üstelik proje içerisinde ailelerin ve çocukların keyifli vakit geçirebileceği sosyal tesisler, yürüyüş parkurları ve doğal etkinlik alanları planlanmaktadır. Böylece ziyaretçiler ve yatırımcılar, bir yandan sağlık bulurken aynı zamanda tatil köyü konforunu da deneyimleyebilecektir.

Yalnız proje büyük bir projeye benziyor. İçinde Aquapark, Lunapark ve emin değilim ama galiba AVM de var. Projenin alanı da 450 dönüm ciddi büyük bir alan

Biraz araştırdığımda proje alanının Karacabey ve Mustafakemalpaşa'ya tam 30 km uzaklıkta olan Okçugöl Köyünde yer aldığını farkettim. Yani Kazdağları ile hiçbir alakası bulunmuyor yine de hayırlısı olsun.

Aradım bu projeyle bilgi almak için. Maalesef hem merkeze uzak (Susurluk-Bandırma arası Bandırmaya yakın ) hemde kazdağlarıyla alakası yok. Adamlar hiçliğin ortasında yer yapıyor. Ne deniz var ne dağ havası...

Aradım bu projeyle bilgi almak için. Maalesef hem merkeze uzak (Susurluk-Bandırma arası Bandırmaya yakın ) hemde kazdağlarıyla alakası yok. Adamlar hiçliğin ortasında yer yapıyor. Ne deniz var ne dağ havası...
450 dönüm çok büyük bir alan. Proje içinde neler olacak, AVM, otel, lunapark gibi, proje ne zaman başlayacak veya başladı mı ve proje ne zaman bitecek bilgi alabildiniz mi

Projenin konumuna bir daha baktım, Proje Bursa il sınırı ile Balıkesir il sınırı ortasında karacabey ve Mustafakemalpaşa'ya 28-29 km Susurluk'a 20 km mesafede. Bandırma'ya 40 km mesafede. Daha cazip yerler varken, o bölgede böyle bir proje yapmak için cazip olan ne var anlamadım.

Proje ile ilgili hiçbir görsel yok. Antalya'daki Land of Legends gibi bir proje olsa süper olur. Land of Legends projesinde harika bir lunapark, aquapark, prestijli markaların olduğu AVM, kaliteli yeme içme alanları ve çok büyük otel var.

Antalya'daki Land of Legends gibi bir proje olsa süper olur.

Salih Allah aşkına kıyasladığın projeyi açıp bir bak, bilgi al sonra fikir üret.

The Land Of Legends dediğin projenin bir kere arkasında tıpkı Tersane İstanbul gibi Rixos oteller zinciri var.

Bulunduğu konum desen tam bir zengin sporu olan Türkiye'nin golf merkezinin kıyısında. Serik Belek Turizm Bölgesi.

Plaja uzaklık en yakın 2,5 km, en uzağı taş çatlasın 30 km.

Antalya desen Türkiye'nin en çok yabancı turist çeken 3 ilinden 2. si bu durumunda tabiri caizse kaymağını yiyor.

Ulaşımı desen sadece karayolu değil havayolu ile de kuvvetli düzeyde.

Bunun gibi maddeler çoğaltılabilir bu yüzden bu projeyle kıyaslanamaz düzeyde.

Konumuzu saptırmadan bu projeye de bakacak olursak köy/kasaba hayatı yaşamak isteyenler dışında insanlara hitap etmeme oranı yüksek.

Proje yerini iyi araştırmadan alan yer alan kişiler sadece "Kaz dağlarının tertemiz havasıyla çevrili" ibaresi yüzünden şirketi mahkemeye verdiğinde şirketin başı yanabilir. İşin bu boyutu da var ayrıca.

Geri