📢 Duyurular 📢

WowTurkiyem Türkiye'nin Ulaşım,Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Forumu Üyelik Ücretsizdir.

Starbucks

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Starbucks'ı hiç sevemedim. Kahveleri fiyatına oranla çok kalitesiz, çekirdekleri çok koyu kavrulmuş (kalitesizliği bastırmak için yapılır) ve bunların dışında hatırı sayılır bir kesim tarafından da çeşitli sebeplerden boykot edilen bir markadır. Buna rağmen şubelerinin dolu olmasını sağlayan müşteri profili de bana çok düzgün gelmedi.

Türkiye'den çekilmesi yerinde olacaktır.

Türk çayı uzun zamandır var diye biliyorum ama türevlerini sizden duyuyorum. Starbucks öyle kötü stratejiye sahip bir şirket ki ağzıyla kuş tutsa yaranamaz ama müşterisi de var ne hikmetse.
Uzaktan baktım bayağı çeşit çeşit çay vardı reklam koymuşlar yanlış da görmüş olabilirim yarın imkanım olursa daha yakından bakacağım

Starbucks Reserve daha ilgi görüyor sanırım. Vadiistanbul’da bir iki kere dükkandan taşan sıraya rastladım

Ürün gamını genişletiyor çaydan daha fazla para kazanacaklar Türkiye özelinde bence doğru bir hamle olmuş.
İnsanların gözünde marka değerini düşürür çünkü starbucks deyince insanların aklına havalı içecek isimleri olan kahveci geliyor çay da eklenmesi insanların gözünde markayı handaki çaycılardan farksız kılacaktır

İnsanların gözünde marka değerini düşürür çünkü starbucks deyince insanların aklına havalı içecek isimleri olan kahveci geliyor çay da eklenmesi insanların gözünde markayı handaki çaycılardan farksız kılacaktır

Starbucks çayı kalkıp handaki çaycılarla aynı fiyata satmayacak ya illa ki daha pahalıya satar ve Starbucks'a gidecek insan da orada kolay kolay çay içmez.

Geri