Taha Koçak Xenforo Uzmanı

Efe16

WT Yönetici
Puanlar
7,141
Taha kardeşim sitemize süper dokunuşlar yaparak bizi bir üst seviyeye taşıdı.Xenfoyla ilgili site yaptırmak isteyen sorunlarını çözmek isteyen arkadaşlar gözleri kapalı tahayla çalışabilir.Aramıza hoşgeldin tahacım.

Hoş buldum, teşekkür ederim Efe Abim.

Madem adım açılmış, ben de biraz kendimden bahsedeyim.

Ben Taha KOÇAK, 21 yaşındayım. Bilecik’te Matematik 2. sınıf öğrencisiyim. 2017’den bu yana aktif olarak yazılım geliştiriyorum; son 4 yıldır ise profesyonel olarak hizmet veriyorum. Şu anda bir yazılım şirketinin ortağıyım.

Yazılımda özellikle web teknolojileri, veri işleme sistemleri ve özel yazılım çözümleri üzerine çalışıyorum. Laravel, MySQL ve modern frontend teknolojileri ile deneyim sahibiyim. Ayrıca pazaryeri yazılımları, API entegrasyonları, veri aktarım sistemleri ve AR teknolojili ürün vitrini gibi farklı projelerde aktif olarak geliştirmeler yaptım.

Kendi projelerimde temiz kod, güvenlik ve ölçeklenebilirlik önceliklerim arasında yer alıyor. Aynı zamanda tasarım tarafında da TailwindCSS gibi modern araçlarla çalışmayı seviyorum.

Kısacası yazılımı hem meslek hem de tutku olarak görüyorum. İleride hedefim, geliştirdiğim projeleri daha geniş kitlelere ulaştırmak ve Türkiye’de yazılım alanında güçlü bir marka oluşturmak.

Benimle ilgili merak ettiğiniz her soruyu cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

Geri