TOD

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün tod yıllık paket satın aldım aylık 399 tl 12 taksit şeklinde nerdeyse herşeyde var süperligili dışarıda seyretmek için aldım şuan fiyat güzel.

Bugün tod yıllık paket satın aldım aylık 399 tl 12 taksit şeklinde nerdeyse herşeyde var süperligili dışarıda seyretmek için aldım şuan fiyat güzel.

Dışarıda izlemekten kastın telefondan mobil internet ile mi? Peki internet kotası yeterli olacak mı ya da kotadan düşmeyen özel bir paket (operatör tarafından sunulan) mi var.

Aslında bunlar yerine DVB-H ya da DVB-T2 teknolojilerine odaklanılsaydı televizyon yayınlarını izlemek için internet bağlantısına gerek kalmayacak, yayınları da gecikmesiz takip edebilecektik.

Bu yayınlarda maçlar yayınlansa sorun yoktu ama hepsi artık internetin içinde maalesef.

Burada internete mana vermiyorum. İnternet hayatın bir gerçeği ve hepimiz bundan yararlanıyoruz.

Bu örneğini verdiğim yayın teknolojisi dijital olduğu için şifreli yayınları ve platformların bazı özelliklerini destekliyor yani teknik olarak maç yayınları yapılabilir. İnternet yayını oldu mu gecikme olabiliyor, izleyici yoğunluğu olduğunda yayın aksayabiliyor, sistem çökebiliyor. Bu teknoloji daha stabil. Keşke televizyon yayıncılığındaki yetkili kurumlar ve kanallar bu teknolojinin üzerine düşse.

Geri