bykullanıcım
WT Kullanıcı
Herkese hayırlı forumlar. Geçenlerde indirimle yakaladığım ve alıp oynarken saran Tram Simulator: Urban Transit'ten bahseceğim. Oyun öncelikle tam bir @Emirhan Sevdalı @Efe16 gülecektir eminim T1 hattı gibi mübarek ama farklı bölgelere duraklar ekleyerek hatları ekleyerek oynanabiliyor. Oyuna başlarken önce bir eğitim almak gerekiyor ki direkt ben yapabilirim dettirmeyen bir oyun
. Oyunun çıkış yılı bu arada Playstation için 2024'tür. Oyunda 4 adet tramvay mevcut fakat Kariyer modu ile oynarsanız sadece ilk etapta bir tren almanız gerekiyor benim gibi 2 tren alırsanız diğer görevde mecbur farklı bir şehirdeki tren istasyonu için tren almanızı istiyor bu sefer eldeki tramvayı satamıyoruz ileride satarız diye tahmin ediyorum. Oyunda arada uyuyan yolcuyu uyandırmaktan tutup, durağı geçip innmeyi unutan yolcuyu müsait bir alanda indirmeyi, müzik dinleyen yolcuyu uyarmayı, eşyası kaybolan yolcunun eşyasını bulmayı, gezip kaçak yolcu binen varmı diye kontrol etmeyi, rampa ile engelli yolcuları alabileceğimiz ilerideki senaryolarda ne olacağını bileceğimiz bir senaryoya sahip. Oyunda tabiiki buglar mevcut, kararsız karşıdan karşıya geçip geçmeyeceğini düşünmeyen yayalar, yola park etmiş aracı korna bağırtarak çekmek, tramvay yolunun yarısını kapladığı için son anda duramadığımız için tramvayı vurduğumuz baya farklı bir oyun. İlk deneyimlerimi ve tecrübelerimi aktardım. Oynayan forumdaşlarımız varsa beklerim yorumlarını.