Turkcell TV+

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
HBO Max warner bros un satılmasıyla netflix topluluğuna katılmıştır.İnşallah tüm içeriği kendilerine benzetmezler inşallah,malum her şeyin bozulduğu bir dünyadayız

Warner Bros. diyince akıllara sadece HBO Max gelmesin. CNN'den Cartoon Network'e Eurosport'tan Discovery Channel'a birçok televizyon kanalı, alt marka bulunuyor.

Ülkemizde Demirören Medya Grubu bünyesinde yayın yapan CNN Türk'ün dahi bu satıştan etkilenme ihtimali var.

Netflix, Warner Bros.'ta bir strateji değişikliğine veya yeniden yapılanmaya giderse maalesef zenci Superman, eşcinsel Batman göreceğiz.

Bu çok kötü oldu...

TvPlus,Gain ve Exxen var yerli yapımlarımız.Bir an diyorum ki keşke Blutv kapanmasaydı da Exxen i satın alıp exxen i kapatsaydı.Belki çok daha güzel olurdu diyorum.Doğuş grubu blutv yi
satarak çok yanlış yaptı

TvPlus,Gain ve Exxen var yerli yapımlarımız.Bir an diyorum ki keşke Blutv kapanmasaydı da Exxen i satın alıp exxen i kapatsaydı.Belki çok daha güzel olurdu diyorum

Tabii'yi unutmayalım. O platformun adının da TRT+ olmasını o kadar çok isterdim ki...

Exxen'in içerikleri çok amatör duruyor, Gain'in genel olarak güzel diye duydum. Yeni yerli bir seç izle platformumuz olması lazım ama.

TvPlus,Gain ve Exxen var yerli yapımlarımız.Bir an diyorum ki keşke Blutv kapanmasaydı da Exxen i satın alıp exxen i kapatsaydı.Belki çok daha güzel olurdu diyorum.Doğuş grubu blutv yi
satarak çok yanlış yaptı
Büyük balıklar küçükbalıkları yiyor maalesef tekelleşme had saffada

Büyük balıklar küçükbalıkları yiyor maalesef tekelleşme had saffada

Son sözü müşteri söyler abi. İnsanlar bu platformlara rağbet göstermese istedikleri kadar büyük, güçlü olsunlar, önemi yok.

Dizi/film izlemek hayati bir ihtiyaç değil, zaten kaçak izlenebilen platformlar var. İnsanlar buraya yönelir, eğer içeriklerin kalitesi düşerse insanlar zaten izlemez.

Son sözü müşteri söyler abi. İnsanlar bu platformlara rağbet göstermese istedikleri kadar büyük, güçlü olsunlar, önemi yok.
İçerikler insanları kendilerine çekiyor.Şuan halkın tek eğlencesi bu platformlar netfilix bunun başında geliyor içerikleri insanları kendine bağlıyor maalesef rağbet göstermemeleri imkansıza yakın şuan.

Geri