Türksat

Kendimden örnek vereyim: Ben TKGS nedir, nerede bulunur, ne işe yarar bilmiyordum. Eminim milyonlarca insanda bilmiyordur. ChatGPT sayesinde öğrendim. Herkesin uydu ayarlarını, frekansları veya TKGS’yi bilmesi gerekmiyor ki. Teknoloji biraz da bilmediğimiz şeyleri öğrenmek için var. Sonuçta kumanda varken televizyonun düğmesine basmak da yasak değil.

Sinema tv kanallarının yarısı yok arkadaş çıldırmak üzereyim.İP TV kullananların hepsi elle ayar yapıyor anladıkta turksat,tvplus,d smart gibi platformların otomatik geçmesi gerekiyordu.
Bunu en azından para ödeyen müşterilerine borçlular ve yapmak zorundalar.İnsanlar toplu cinnet geçiriyor.Yaşlısı olan hasta insanlar var dua kanalı izleyen,sohbet dinleyen.Hepsi çıldırmış vaziyette

https://www.turksatkablonet.com/kablotv/cihazlar

Şu ilk sıradaki yeni android box tan 40 tl ye aldım çok memnunum,kumanda ışığı rengini bile otomatik değiştirebiliyosun,herkese bundan veriliyormuş yeni alanlara ama bu tkgs mahfetti ya

Son düzenleme:
Kendimden örnek vereyim: Ben TKGS nedir, nerede bulunur, ne işe yarar bilmiyordum. Eminim milyonlarca insanda bilmiyordur. ChatGPT sayesinde öğrendim. Herkesin uydu ayarlarını, frekansları veya TKGS’yi bilmesi gerekmiyor ki. Teknoloji biraz da bilmediğimiz şeyleri öğrenmek için var. Sonuçta kumanda varken televizyonun düğmesine basmak da yasak değil.
Bu konuda haklısınız bilmeyenler için iyi olabiliyor ama bu konuların hepsi google aramasında çıkıyor zaten yapay zekaya bisey sormam zaten var olan şeyler bunlar internette

Bu konuda haklısınız bilmeyenler için iyi olabiliyor ama bu konuların hepsi google aramasında çıkıyor zaten yapay zekaya bisey sormam zaten var olan şeyler bunlar internette
Google ile yapay zekâyı aynı şey sanmak da ayrı bir seviye. 😄 Google kaynak bulur, yapay zekâ bilgiyi işler ve anlamlandırır. Aradaki farkı anlayınca mesele zaten çözülüyor.
Google’da 10 sayfa açıp bilgi toplarsın; yapay zekâ onları karşılaştırır, özetler, çelişkileri gösterir ve bağlam kurar.

“Bunların hepsi Google’da var, yapay zekâya neden sorayım?” demek, “Kitapta bilgi var, öğretmene ne gerek var?” demeye benziyor.

Geri