Kesinlikle geçmeli kloop sonrası bu adam şampiyon olsada kloopun ekmeğini yedi geçen yıl bu yıl ne olduğu ortaya çıktı xavi alonso en uygun hoca.Xavi Alonso yeni sezonda l.pool un başına geçicek takımı toparlar bence
Kesinlikle geçmeli kloop sonrası bu adam şampiyon olsada kloopun ekmeğini yedi geçen yıl bu yıl ne olduğu ortaya çıktı xavi alonso en uygun hoca.Xavi Alonso yeni sezonda l.pool un başına geçicek takımı toparlar bence
inşallah A. madirid geçerBarcelona 1-2 galip madrid karşısında ben barçanın turu geçeceğini düşünüyorum.
Ben barcelonayı tutarım madrid takımlarıda bana soğuk gelir.Barça daki oyuncular biraz şımarık kasıntı
aha gol yedi A.madridBen barcelonayı tutarım madrid takımlarıda bana soğuk gelir.
ahahahah Atletico yine yaptın yapacagınıBarcelona yine 10 kişi kalarak 1-2 kazanmasına rağmen turu kaybetti ilk maçta belki 5 tane net pozisyonu atamadı 10 kişi kalmıştı yine sağlık olsun bu sene bayern ve psg finalde buluşur.
Biz kaybetsekte takımlarımızın arkasındayız canları sağolsun barça ligte şampiyon bu senede üst üste 2.oldu seneyede Beşiktaş olursa keyif yapacağım.Gecenin kaybedeni sen oldun bu gece
Maçta herşey var real acayip top oynuyor ama 2.yarı bayern istediğini alır.Arda döktürüyor bu akşam![]()
yazık oldu ardayaBayern 4-3 kazanarak turu geçti ve psg nin rakibi oldu.
Real acayip tempo yaptı son 30 dakika oyundan düştüler normaldir karşındaki takım azrail öyle böyle derken reale 2 maçta 6 gol attı bayern kupanın en büyük favorisiyazık oldu ardaya
Bayern münchen-Paris saint-germain
Paris yer Bayerni hayel kurmaReal acayip tempo yaptı son 30 dakika oyundan düştüler normaldir karşındaki takım azrail öyle böyle derken reale 2 maçta 6 gol attı bayern kupanın en büyük favorisi
Kim kimi yer sahada belli olacakParis yer Bayerni hayel kurma
tarihe not düştümKim kimi yer sahada belli olacak![]()