körüklü bredalar hiçbir yerde görmedim çok yüksek ihtimal çalışmıyor. Ayrıca ulaşımpark renklerinde otokar kent 290lf mercedes o345 1-2 araç var bunlar geri hizmette kullanılıyorUlaşımpark’ın sitesinden alıntıdır. Kaç model oldukları yazılmadığından ötürü ben sağdan soldan bulduğum bilgilerle yazdım. Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 33700
Körüklü bredalar âtıl, kullanılmıyor. 2023 faaliyet raporuna göre 3 adedi Körfez garajında yatıyor.körüklü bredalar hiçbir yerde görmedim çok yüksek ihtimal çalışmıyor. Ayrıca ulaşımpark renklerinde otokar kent 290lf mercedes o345 1-2 araç var bunlar geri hizmette kullanılıyor
Daha yeni bol bol Atak alındı, Jest yerine onlar çalışıyor yeni açılan hatlarda. Jestler yanlışım yoksa Kartepe’ye vs gidiyorKarsan Jest'lerin sayısı azmış. Kırsal, köy veya şehir içi kısa hatlar için sayıları arttırılsa iyi olur diye düşünüyorum.
Bursanın yapamadığını kocaeli yapmış bizde jeste mahkum bir şehiriz.Daha yeni bol bol Atak alındı, Jest yerine onlar çalışıyor yeni açılan hatlarda. Jestler yanlışım yoksa Kartepe’ye vs gidiyor