şimdi yine denedim olmadı bu sefer eski haline dönmüşmerhaba.
artık bazı başlıklara dokununca safyanın en son mesajına gidiyor
ama bazılarında olmuyor
İyileştirmemi yapılıyor
mesala togg haberlerde oluyor
Ekli dosyayı görüntüle 28258
Eğer daha öncesinde okunmamış bir mesaj varsa ona gider direk tekrar girerseniz ve başlığa basarsanız ilk sayfa açılır son mesaja gitmek içinde bugüne tıklamanız lazım.merhaba.
artık bazı başlıklara dokununca safyanın en son mesajına gidiyor
ama bazılarında olmuyor
İyileştirmemi yapılıyor
mesala togg haberlerde oluyor
Sistemimiz maalesef bu tarz eklemelere izin vermiyor yazlım yeni ve gelişmiş bir yazılım eskisi gibi herşeyi ekleyemiyoruz.Hocam üyeler için sağ tarafta bir chat bot tarzı bişey olsa mesela fena olmaz,yalnız böyle eskiden Mirc vardı bilirsiniz,ona feci bir özlem duyuyoruz ona benzer
basit yormayan bir chatbot olsa yeter,üyeler arasında sohbet döner
EMOJİLERE Yapılan zam yada hoşlanmadıgımız haberler kızgın ifadeli emoji konulmasını istiyorum
Tepki işareti gerekli
bence bu dogru metod degil emoji yazıdan daha hafif bir tepki gücüdürBence de olmalı ama sanırım yönetim ve moderatör ekibi olumsuz emojilere yer vermek istemiyor. Yoksa en basitinden "beğenmedim" işareti dahi olurdu @Efe16 yanılıyor muyum abi?
Şimdi şöyle eski wowturkeyde eksi yada kızgın bir ifade belirtildiğinde tartışmaya varan gereksiz atışmalar oluyordu.Ben bunun olmasını istemiyorum.o yüzden kaldırdım ve koymayacağım sitemizde her zaman iyi ve doğru paylaşımlar olsun.bence bu dogru metod degil emoji yazıdan daha hafif bir tepki gücüdür
yazıyla daha agır ifadeler belitilirken
emoji ile geçiştirilebilir
En azından deneyebiliriz begenmedim ile kızgın emojisi anlam olarak farklı bu arada
begenmedim daha agır bir ifade bence
Negatif emojiler aksine en az yazı kadar güçlüdür. Pozitif emojiler hafif oluyorbence bu dogru metod degil emoji yazıdan daha hafif bir tepki gücüdür
yazıyla daha agır ifadeler belitilirken
emoji ile geçiştirilebilir
En azından deneyebiliriz begenmedim ile kızgın emojisi anlam olarak farklı bu arada
begenmedim daha agır bir ifade bence