Daha öncede belirtmiştik üyelerimizden ricamızdır.değiştirdiğimiz yeni avatarlarımız çok yakıştı. Bu arada avatar (profil fotoğrafı) kullanmayan üyelerden ricam avatar kullanmaları.
Daha öncede belirtmiştik üyelerimizden ricamızdır.değiştirdiğimiz yeni avatarlarımız çok yakıştı. Bu arada avatar (profil fotoğrafı) kullanmayan üyelerden ricam avatar kullanmaları.
Ne olmuş aa 15 bininci beğeni hee güzel 150 bin beğeni olsun herkes
daha yeni gördüm benim genel olarak profil fotoğrafı kullanma kültürüm yok. hatta bilgisayarlarda telefonlarda dahi varsayılan arka planı kullanıyorum. onun için muhtemelen koyamayacağım@Efe16 @mustafag @bykullanıcım @Emirhan
değiştirdiğimiz yeni avatarlarımız çok yakıştı. Bu arada avatar (profil fotoğrafı) kullanmayan üyelerden ricam avatar kullanmaları.
Kullanmadıkları takdirde sistem kullanıcı adının baş harfinden oluşan bir avatar atıyor bu da kullanıcı adı aynı harfle başlayan üyelerimizin ayırt edilmesini zorlaştırıyor.
Avatar kullanımında kendinize ait fotoğraf kullanımı gibi bir zorunluluk yok istediğinizi koyabilirsiniz.
Koyun bi marmaray avatarı ne olacak maksat samimiyet olsun birde isminizi Maramaray Düşkünü yapalım yarmaray biraz garip oldu sankidaha yeni gördüm benim genel olarak profil fotoğrafı kullanma kültürüm yok. hatta bilgisayarlarda telefonlarda dahi varsayılan arka planı kullanıyorum. onun için muhtemelen koyamayacağım
ben bu ismi daha iyi bir isim bulana kadar geçici olsun diye düşünmüştüm fakat hiç bir isim bulamadımKoyun bi marmaray avatarı ne olacak maksat samimiyet olsun birde isminizi Maramaray Düşkünü yapalım yarmaray biraz garip oldu sanki![]()
Marmaray Yapalım direk en güzeli.Değiştirdim başka bir isteğiniz olursa yazarsınız.ben bu ismi daha iyi bir isim bulana kadar geçici olsun diye düşünmüştüm fakat hiç bir isim bulamadım