Emirhan sen bu trene İzmirden binene kadar 40 yaşında olursun
Uzun lafın kısası bu hatta binebilmek için menemen'e gitmek gerekecekEmirhan sen bu trene İzmirden binene kadar 40 yaşında olursun![]()
he ya aslında banliyö hattını kullanarak yada bu hatlarını yanına 2 ray daha döşenemez miUzun lafın kısası bu hatta binebilmek için menemen'e gitmek gerekecek
İzmir-Basmane istasyonuna neden getirmiyorlar treni
İzmirde o kadar namın var
İZBAN kendi hattında önceliğe dahi sahip değil bir de YHT geçerse seferler iyice aksarhe ya aslında banliyö hattını kullanarak yada bu hatlarını yanına 2 ray daha döşenemez mi
İzmir-Basmane istasyonuna neden getirmiyorlar treni
teknik olarak bir sıkıntı mı var
İzbanı devlete versinler o zaman tıpkı Marmaray gibiİZBAN kendi hattında önceliğe dahi sahip değil bir de YHT geçerse seferler iyice aksar
izbb vermek istiyor devlete (tcdd) ama tcdd yanaşmıyor.İzbanı devlete versinler o zaman tıpkı Marmaray gibi
aynı mantıktan yht trenlerde geçiş yapsın
ciddimisin kar mı elde edemiyor diye bu durum böyleizbb vermek istiyor devlete (tcdd) ama tcdd yanaşmıyor.
TCDD deli para kazanıyor 3. Bölge’den (İZBAN sayesinde) Ben bir haber atmıştım da şimdi bulamadım Cemil Tugay’ın vermek istemesine dairciddimisin kar mı elde edemiyor diye bu durum böyle
Marmaray da neden tersini yapmıyorda İzmirde vermek istiyor![]()