o zamanEdirne olur.
12.Bursa
13.Edirne
14.Kırıklareli
15.Tekirdağ mı olacak diyecegiz
vay 16. ?
o zamanEdirne olur.
Edirnenin ana hatta bağlanması güzel olacak yht her ili birbirine yakınlaştırıyor.Edirne olur.
bundan 3-4 yıl sonraEdirnenin ana hatta bağlanması güzel olacak yht her ili birbirine yakınlaştırıyor.
Set sayısını acilen arttırmaları lazım çok fazla kombinasyon oluyor artık yeni hatlarla beraber 12 yeni set yurtdışından alınacak bence 20 ye tamamlasınlar yerli setlerle beraber bir nebze sorun giderilir.Edirneden-Gaziantepe direkt yht ile gidebilecek
Harika bir şey ya
yüzde 100 kiralanacak bu setler ben bu saatten sonra bir alım beklemiyorumSet sayısını acilen arttırmaları lazım çok fazla kombinasyon oluyor artık yeni hatlarla beraber 12 yeni set yurtdışından alınacak bence 20 ye tamamlasınlar yerli setlerle beraber bir nebze sorun giderilir.
yüzde 100 kiralanacak bu setler ben bu saatten sonra bir alım beklemiyorum
niye satın alıyorlar 20 tane kiralasınlar daha iyi degil mi12 set satın alınacak. Cuma günü son teklif verilmesi için.
AYGM 12 Set Yüksek Hızlı Tren Aracı Temini için İhale İlanı Yayımladı
Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (AYGM), "12 Set Yüksek Hızlı Tren Aracı Temini ve İşletmeye Alma İşi" ihalesi ile ilgili ilanını 09 Şubat 2026 tarihli Kamu İhale Kurumu (KİK) Bülteninde yayımladı.
Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre, ihalenin son teklif verme tarihi 13 Mart 2026 saat 10.00 olarak ilan edildi.
İhaleye teklif verecek olanların, EKAP hesabına giriş yaparak ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
İhale, yüksek hızlı tren aracı temini ile 15.120.000 km 3 yıllık bakım ve arıza...
yine satın alıyorlar 20 tane kiralasınlar daha iyi degil mi
nasılsa fabrika yapılıyor
yılda 12 tren devreye girecekse
2 -3 kiralasınlar o zaman
Pek sanmıyorum kiralama yapacaklarını yerli seti bekleyecekler zaten prototip olan yıl sonu filoya katılır bir müddet onla ve piri reiside işe katarak idare edecekler gibi görünüyor.2027 içerisinde yavaş yavaş yerli setler gelmeye başlar.Fabrika yapılıp tam faaliyete geçene kadar geçici olarak kiralama yoluna gidebilirdiler.
Bakanlığın elinde 4 adet yedek sette varmış bu aradaPek sanmıyorum kiralama yapacaklarını yerli seti bekleyecekler zaten prototip olan yıl sonu filoya katılır bir müddet onla ve piri reiside işe katarak idare edecekler gibi görünüyor.2027 içerisinde yavaş yavaş yerli setler gelmeye başlar.
Yüksek ihtimal öyle yapacaklar umarım dedikleri gibidir.Bakanlığın elinde 4 adet yedek sette varmış bu arada
acil durumlarda bekletiliyormuş demişti bir zamanlar
belki 2 tanesinide şimdilik Bursaya aktarırlar
ya biz böyle yazıyoruz da Bursa halkı yht nasıl bir tepki verecekYüksek ihtimal öyle yapacaklar umarım dedikleri gibidir.
Yenişehir havalimanıBursanın fethinden beri 1326 dan beri ilk kez bir şehire başka bir ulaşım aracıyla gidecek![]()
iyi eşek ve at yazmadınYenişehir havalimanı
Bence herkes bekliyor eski alışkanlıklar bitecek.ya biz böyle yazıyoruz da Bursa halkı yht nasıl bir tepki verecek
Belkide 6-8 ay çok az talep gelecek
Çünkü bursanın hayati kodlarında dur ben trenle gideyim diye bir kod yok
Tarihinde ilk kez olunacak bir şey olacak
Bursanın fethinden beri 1326 dan beri ilk kez bir şehire başka bir ulaşım aracıyla gidecek![]()
Haydarpaşaya yht ile gitmek Efenin hayellerini süslüyorYHT Söğütlüçeşme ya da açılısa Haydarpaşa’ya gelir mi? Bursaya yht ile gelmek isterim
Haydarpaşa açılacak elbet seferler ordan başlayacak bizde bineceğiz.Haydarpaşaya yht ile gitmek Efenin hayellerini süslüyor
Efe16 takipi bırakma![]()
![]()
Hepsi güzel hoşta bu nedir yaa
Bu fotoğraflar baya eski çok takılmayın bunlara
Şuan açılacak ilk hat bursa hattı o yüzden piar çalışması yapılıyor.Bugün bakanlığın sitesinde paylaşmışlar. Önceden çekilmiş olabilir. Fark ediyorsan şu sıralar çok gündemde tutuyorlar ulaştırma bakanının sosyal medya paylaşımlaı olsun haberler v.s.