sezgin_ist
WT Yönetici
1 set CAF çalıştırılmasını nasıl buluyorsunuz? Ben E44 beklerdim. UAB şaşırttı beni.
Bende de E44 setleri çalışabilir diye bir düşünce olmuştu YHT filosunun azlığından dolayı ama demek ki ayarlamalar yapılıdı.
1 set CAF çalıştırılmasını nasıl buluyorsunuz? Ben E44 beklerdim. UAB şaşırttı beni.
Ben yht hatlarına E44 ü vereceklerini sanmiyorum o konvansiyonel hatlarda devam edecektir.1 set CAF çalıştırılmasını nasıl buluyorsunuz? Ben E44 beklerdim. UAB şaşırttı beni.
Set alımı olacak mı hocam?Set eksikliğimizden ötürü CAF setlerini bu hatta vermek zorunda kaldık. İstanbul bağlantısı olmadığından ötürü çok yolcumuz yok.
Çünkü; önümüzde bitme aşamasına gelen 2 hattımız daha var. Bunlardan biri Bursa hattı diğeri ise Ulukışla hattı.
Bu 2 hattında sete ihtiyacı olacak. Zaten Karaman’a kadar giden setlerimiz vardı. Uzatma olacağı için çok bir sıkıntı olmayacak.
Fakat; Bursa için ise Siemens Valero’lar muhtemelen devrede olur. Şuanki planlamalar o şekilde.
Bu hattın tüm bağlantıları tamamlandıktan sonra;
Yerli hızlı tren setlerini de bu hatta verebiliriz.
Set alımı yapıldı yanlış hatırlamıyorsam 12 adet ama daha sonuç yayınlanmamış onlarda 2029 de teslim olmaya başlayacak o zamana kadar yerli setlerde devreye alınır.Set alımı olacak mı hocam?
haberleri nerden aldın bilmiyorum amaEdirne-Çerkezköy 17:45 (18:39 Halkalı Aktarma) Trenine çok yoğun bir talep varmış.
Haberin kaynağını yazdım zaten mesaja. Mesajı yazmadan önce de biletleri kendim kontrol etmiştim. Doluluk bugünkü sefer içindi. Pazar yoğunluğu söz konusu. Hafta içi şimdilik nispeten boş görünüyor. İnsanlar alıştıkça talep de artacak.haberleri nerden aldın bilmiyorum ama
tcdd biletine bak yarın 50 bilet satılmış 17.45
salı çar per cuma 20 bilet satılmış
bu haber yalan dolan yani
İstanbula bağlanmadan talep hafta sonuyla sınırlı kalır öncelikli hat olan bursa hattını bitirmeyip bu hattı yapmaları çok garip doğrusu bursa hattına hala 6 ay deniyor diyecek söz yokHaberin kaynağını yazdım zaten mesaja. Mesajı yazmadan önce de biletleri kendim kontrol etmiştim. Doluluk bugünkü sefer içindi. Pazar yoğunluğu söz konusu. Hafta içi şimdilik nispeten boş görünüyor. İnsanlar alıştıkça talep de artacak.