S Salih WT Kullanıcı Mesajlar 307 Puanlar 412 Dün 23:30 da #1 Özdilek farklı bir konsepte sahip bir market türü olan Özdilek Gusto Plus Market adında yeni market markası çıkarmış.
Özdilek farklı bir konsepte sahip bir market türü olan Özdilek Gusto Plus Market adında yeni market markası çıkarmış.
E Emirhan Sevdalı WT Kullanıcı Mesajlar 201 Puanlar 411 Yaş 23 Konum Bursa Dün 23:42 da #2 Konsept olarak Macrocenter'a mı benziyor yanlış mı anladım?
S Salih WT Kullanıcı Mesajlar 307 Puanlar 412 Dün 23:51 da #3 Emirhan Sevdalı' Alıntı: Konsept olarak Macrocenter'a mı benziyor yanlış mı anladım? Genişletmek için tıkla ... Bana da öyle geliyor. Hipermarket kadar büyük bir market degil ama kalite olarak daha üst seviyede market gibi geldi bana.
Emirhan Sevdalı' Alıntı: Konsept olarak Macrocenter'a mı benziyor yanlış mı anladım? Genişletmek için tıkla ... Bana da öyle geliyor. Hipermarket kadar büyük bir market degil ama kalite olarak daha üst seviyede market gibi geldi bana.
Efe16 WT Yönetici Mesajlar 3,948 Puanlar 7,153 Yaş 38 Konum Bursa Bugün 00:24 #4 İsim gereksiz gusto plus ne Allah aşkına Özdile Plus yap geç sanki deveye hendek atlatiyorlar