Özel Plaka

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vural
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vural

WT Kullanıcı
Son haftalarda 5 ya da 6 adet 16 BYD XYZ plakalı BYD marka araç gördüm. 001-999 arasını kapatmış olabilir mi BYD? Çok da mantıklı aslında. Bilgisi olan var mı konuya dair?

Son haftalarda 5 ya da 6 adet 16 BYD XYZ plakalı BYD marka araç gördüm. 001-999 arasını kapatmış olabilir mi BYD? Çok da mantıklı aslında. Bilgisi olan var mı konuya dair?
16 TGG plakalı Togg’lar yanlışım yoksa Togg’a ait, AVM’lerde sergiledikleri, test sürüşü yaptırdıkları (belki başka amaçlarla da kullanılıyordur) araçlar

Benzerini BYD’de yapmış olabilir

Ben mesela üç harf üç rakam plakalara çok ısınamadım. Hayır demem ama mümkünse tek harf - dört rakam ya da iki harf - üç rakam plakaları isterim. 16 B 0001 - 16 BB 001 gibi.

Örneğin üç harf - üç rakam plakalardan önce Yıldırım ilçesine tahsisli plaka grubu olan 16 V xxxx ve Orhaneli ilçesine tahsisli 16 N xxxx plakalarına bayılırım.

Sayıları herhangi bir sayı olabilecek V veya N plaka almak için de yine bağış gerekiyor mu? Diğer özel plakalar gibi harf - sayı bakımından bir anlamı yok bu serinin ondan sormak istedim. @mustafag

Geri