benim tom cruise ile olan benzerliğim bu ikisinin benzerliğinden daha fazla ama attığınız tecnobusun tasarımı çok güzel, ilk alçak girişli otobüsleri andırıyor
benim tom cruise ile olan benzerliğim bu ikisinin benzerliğinden daha fazla ama attığınız tecnobusun tasarımı çok güzel, ilk alçak girişli otobüsleri andırıyor
benimde gözüme güzel geldi vallabenim tom cruise ile olan benzerliğim bu ikisinin benzerliğinden daha fazla ama attığınız tecnobusun tasarımı çok güzel, ilk alçak girişli otobüsleri andırıyor
benimde gözüme güzel geldi valla
keşke karsanda bu benzer işler yapsa
Arkası hafif andırıyor Jest’iEkli dosyayı görüntüle 32301
Karsan Jest'in tasarım aşamasında esinlendiği belirtilen ancak ölçüler dışında hiçbir benzerliği olmayan Bredamenarinibus Zeus.
Bredamenarinibus Zeus 2000 - 2015 yılları arasında üretilen bir elektrikli minibüs.
Şu görünüş korunup 7 metre uzunluğunda çok koltuklu, çift kapılı, dizel motorlu versiyon olarak üretilseydi çok daha iyi olurdu. 9 yolcu koltuğu var bu aracın, çok az.
Bu arada fotoğraftaki araç 2014 model.
Al bundan dar sokaklı hatlara ver mis gibi araç bunun yeni versiyonunu ülkemizdeki firmalar yapsa veya benzerini falan tutulur.Ekli dosyayı görüntüle 32305
Ekli dosyayı görüntüle 32306
Bu da 7.5 metre uzunluğunda Cacciamali Grifone minibüs. @Efe16 seversin
Al bundan dar sokaklı hatlara ver mis gibi araç bunun yeni versiyonunu ülkemizdeki firmalar yapsa veya benzerini falan tutulur.
Jeste ve diğer minibüslere 5 basar bu al keyfine bak boyu küçük işlevi büyük.
Aynen karsan yapsın şu jesti yenilesin görüntüsünü değiştirsinler alsana yeni jest.2010'da üretimi bitmiş maalesef. Ama fikri - sınai hakları alınıp ölçüleri, iç düzeni korunup dışına makyaj yapılarak üretilebilir tabii
T2 metrobüs olsaydı bu şekilde olurdu bence. Ek uzatma hatları mesela inşaası ve istasyonları belli olsa Bursaray,Burtram hatları yapılana kadar bu tarz otobüsler ile işletim yapılırdı.Ekli dosyayı görüntüle 32645
Daha önce paylaştığımı unutarak paylaşmayı düşündüğüm Van Hool AGG300.
En son üretimi 2007 sanıyordum ancak Litvanya'daki bu araçlar 2015 model. Akia'lardan farklı olarak 2. akstan tahrikli olması kullanım ve manevra kolaylığı sağlıyor. Tam İstanbul Metrobüs'lük hatlar.
@Efe16 Bursa'da bu tip metrobüs olabilir mi sence abi?
T2 metrobüs olsaydı bu şekilde olurdu bence. Ek uzatma hatları mesela inşaası ve istasyonları belli olsa Bursaray,Burtram hatları yapılana kadar bu tarz otobüsler ile işletim yapılırdı.
İlla farklı markalar bu tarz araç üretiyordur şuan sadece araştırmak gerekiyor.Raylı sistem daha sağlam daha gelişmiş olsa da basitlik ve ucuzluktan dolayı metrobüsü benimsiyorum. Mümkünse metrobüs hatları troleybüslerle işletilmeli ama dizel araç şartsa o araç işte Van Hool AGG300'dür. Keşke hâlâ üretilse ve kullanılsa.