Üyelere özel bölümünde olması daha iyi başlık hareketlenir.Böyle bir başlık var mıydı gözümden kaçmış. Duyurular ve Üyelere Özel kısmına bakmıştım ama demek ki görmemişim. İyi olmuş![]()
Üyelere özel bölümünde olması daha iyi başlık hareketlenir.Böyle bir başlık var mıydı gözümden kaçmış. Duyurular ve Üyelere Özel kısmına bakmıştım ama demek ki görmemişim. İyi olmuş![]()
Ama ben robottumAyrıca burada ölü internet teorisi yok. Her üye gerçek insan![]()
Kim diyor onuAma ben robottum
2 saat siteye girmedim sohbet muhabet profil fotoğrafı savaşları olmuş ya![]()
Robotmusunuz soruları soruluyor onları yapamıyorum robotum benKim diyor onu![]()
Sezgin abi sen de profil fotoğrafını değiştirenler kervanına katılsana![]()
Onları yapamıyorsan robot mu oluyorsun belki androidsindirRobotmusunuz soruları soruluyor onları yapamıyorum robotum ben
Robotmusunuz soruları soruluyor onları yapamıyorum robotum ben
Neredesin sezgin hep sen olmadığında profil fotoları değişiyor hep @Emirhan Sevdalı nın suçu bunlar.2 saat siteye girmedim sohbet muhabet profil fotoğrafı savaşları olmuş ya![]()
Sen nerdasınn2 saat siteye girmedim sohbet muhabet profil fotoğrafı savaşları olmuş ya![]()
Neredesin sezgin hep sen olmadığında profil fotoları değişiyor hep @Emirhan Sevdalı nın suçu bunlar.
Şşşştt karıştırma orasınıDeğişik profil fotoları görünce yeni üyeler geldi heralde dedim![]()
En değişiği @mustafag diye bir üye O 345 K koymuş profileDeğişik profil fotoları görünce yeni üyeler geldi heralde dedim![]()
En değişiği @mustafag diye bir üye O 345 K koymuş profile![]()
Neoplan starliner efsanedir daha üstüne otobüs gelmediEfe16 diye birisi de Nilüfer'in Neoplan'ını koymuş. Elektrikli otobüs koyar diye bekliyordum kendisini![]()
Terbiyesiz ya kaç defa dedim yapma diye, anlamıyor laftanEn değişiği @mustafag diye bir üye O 345 K koymuş profile![]()
Neoplan starliner efsanedir daha üstüne otobüs gelmedi
Onadan olsa olsa dük olur kral değil papucumun düküKarsan Jest geldi ya abi? 16 M 10xxx plakalı sarı renkli 17+1![]()
Güzel canım arşi dükAbi şu asalete baksana nesi var şu güzel aracın yahu?
Almam ne yapacam onuEmirhan ne yapsanda Efe'ye Jest'i sevdiremezsin.
Efe'ye bedava verselerde almaz .