Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim aklımda yanlış kalmış. Çekicilerini mercedes motorlu sunup otobüsleri sunmaması ilginç. Mercedes kendi otobüs motorunu vermiyor sanırım çünkü iett akialarında da aslen kamyonet motoru olan OM936LA var
Türk Tiyatro Tarihinde oyunculuk, yönetmenlik, senaristlik ve eğitmenlik gibi alanlarda uzun yıllar büyük hizmetler sunan, ülkemizde çok sayıda sanatçının da yetişmesini sağlayan duayen sanatçı Haldun Dormen ebediyete uğurlandı.
Sevenleri, öğrencileri, sanatçı dostları ve devlet erkanının katıldığı törenle ebediyete uğurlanan Haldun Dormen için İETT de saygı otobüsü hazırladı.
Sanatçının fotoğrafları ve unutulmaz sözleri ile donatılan İETT otobüsü tören alanında dileyenlere ulaşım için hizmet verdi.
Ayrıca bu saygı otobüsü Haldun...
İETT de bu kaplama işlerini çok arttırdı. Herhangi bir sebepten araçlar kaplanabiliyor.
Türk Tiyatro Tarihinde oyunculuk, yönetmenlik, senaristlik ve eğitmenlik gibi alanlarda uzun yıllar büyük hizmetler sunan, ülkemizde çok sayıda sanatçının da yetişmesini sağlayan duayen sanatçı Haldun Dormen ebediyete uğurlandı.
Sevenleri, öğrencileri, sanatçı dostları ve devlet erkanının katıldığı törenle ebediyete uğurlanan Haldun Dormen için İETT de saygı otobüsü hazırladı.
Sanatçının fotoğrafları ve unutulmaz sözleri ile donatılan İETT otobüsü tören alanında dileyenlere ulaşım için hizmet verdi.
Ayrıca bu saygı otobüsü Haldun...
İETT de bu kaplama işlerini çok arttırdı. Herhangi bir sebepten araçlar kaplanabiliyor.
Ben seviyorum bu kaplama olayını. Reklamdan ötürü de kaplanıyor araçlar, ya tamamen ya da sadece arkası olacak şekilde (bunların bir terimi vardı da aklımda değil)
25 Nisan 3B Beta Berk Bayındır’ın ölüm yıldönümü. Kağıthane’de vefat etmişti. İETT’nin Kağıthane garajındaki bir Karsan’a onun kaplamasını yapmasını çok isterdim.
Instagram'da az önce İstanbul'da bir araç değişimi gördüm araç bir yana aracın validatörü değişikti ve yeni validatör takılmış siyah aynı Asis validatörüne benziyor gibi ama farklıydı.
Instagram'da az önce İstanbul'da bir araç değişimi gördüm araç bir yana aracın validatörü değişikti ve yeni validatör takılmış siyah aynı Asis validatörüne benziyor gibi ama farklıydı.
Bilmiyorum belki Belbim geliştirmiştir abi ekranı çünkü normal İstanbulkart validatör arayüzü ile aynı. Asis eğer Belbim ile anlaşmışsa bu validatörden Bursa'ya da takılmasını isterdik.