İstanbul Ulaşımı Genel Sohbet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Marmaray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Habaş'ın websitesindeki modelde Comfortcity 12 Olarak geçiyor Paccar MX-11 Euro 6E diye belirtilmiş ZF Ecolife şanzımanı mevcut.
Benim aklımda yanlış kalmış. Çekicilerini mercedes motorlu sunup otobüsleri sunmaması ilginç. Mercedes kendi otobüs motorunu vermiyor sanırım çünkü iett akialarında da aslen kamyonet motoru olan OM936LA var

İETT de bu kaplama işlerini çok arttırdı. Herhangi bir sebepten araçlar kaplanabiliyor.

İETT de bu kaplama işlerini çok arttırdı. Herhangi bir sebepten araçlar kaplanabiliyor.
Ben seviyorum bu kaplama olayını. Reklamdan ötürü de kaplanıyor araçlar, ya tamamen ya da sadece arkası olacak şekilde (bunların bir terimi vardı da aklımda değil)

25 Nisan 3B Beta Berk Bayındır’ın ölüm yıldönümü. Kağıthane’de vefat etmişti. İETT’nin Kağıthane garajındaki bir Karsan’a onun kaplamasını yapmasını çok isterdim.

Bunu yeni gördüm, belediyelere destek olun köstek olmayın diyor da M4 Tuzla etabına köstek olan yok ama seçim malzemesinden asla ileri gitmedi. Güya 12 senedir yapılacak.

Bunu yeni gördüm, belediyelere destek olun köstek olmayın diyor da M4 Tuzla etabına köstek olan yok ama seçim malzemesinden asla ileri gitmedi. Güya 12 senedir yapılacak.
Başka işlerde köstek olununca bu hattı geri plana almışlardır.Belediye projelerine kmsenin karışmaması lazım şehiri en iyi bilen onlar sonuçta.

M10 Pendik - Kaynarca ve M4 Tuzla uzatması aynı ihalede 2017 yılında ihale edilmişti. Finansman yetersizliği nedeniyle 2018 yılı başında, yapımına neredeyse hiç başlanmadan tamamen durduruldu deniliyor İBB'nin sitesinde. Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) tarafından sağlanan 86 milyon Euro tutarındaki kredi ile Pendik Merkez–Kaynarca Merkez–Fevzi Çakmak kesimi (1. Etap) önceliklendirilerek Şubat 2020’de yapım çalışmaları yeniden başlatıldı olarak belirtlilmiş. Tuzla uzatmasına şuana kadar hiç değinilmemiş İBB tarafından.

Arnavutköy'deki Jest, Centro, Daily ve Sprinter gibi minibüsler çok güzel. İstanbul'da diğer durakların da dönüşüme katılımıyla kartlı sistem minibüs sayısının artmasını diliyorum.

Geri