Gönlüm İspanya'dan yana, bakalımAma messide olsa işleri çok zor geçen dünya kupası gibi olmaz yarı finali görselerde orda karşılarında ingiltere olma olasılığı çok yüksek
Büyük ihtimal ispanyaya karşı oynayacaklar orda gerçek güçlerini göreceğiz.Fransa artık kabak tadı verdi. Umarım yarı finalde elenirler. Öyle çok yaratıcı, teknik bir oyun tarzları da yok. Sadece hızlı atağa kalkıyorlar. Başka numaraları da yok.
Fransa yedekleriyle bile yener herkesi.Fransa artık kabak tadı verdi. Umarım yarı finalde elenirler. Öyle çok yaratıcı, teknik bir oyun tarzları da yok. Sadece hızlı atağa kalkıyorlar. Başka numaraları da yok.
Bence kötü görünmedi hep üstündü penaltı kaçması ilk yarı biterdi iş zaten doğruya doğru ama ispanya farklı bir seviyede bir takım onlara karşı ne yapacaklar göreceğiz.Fas çok iyi takım ondan dün Fransa kötü gözüktü.
Avrupalılar devşirmezse…Önümüzdeki Dünya kupalarında Afrika'ya bir kupa gidecektir diye düşünüyorum.
Benim gönlümden İspanya-Norveç finali geçiyor.Kupanın başından beri benim favorim Fransa. İspanya-Fransa maçını kazanan taraf bence kupayı da kazanır. Gönlümden geçen İspanya ama bence Fransa küçük bir farkla da olsa ağır basan taraf.
Norveçin işi zor ya arjantini geçse ingiltere gelecek karşısınaBenim gönlümden İspanya-Norveç finali geçiyor.
Bu turda zaten İngiltere oynayacaklar Efe.Norveçin işi zor ya arjantini geçse ingiltere gelecek karşısına
Yanlış yazmışım arjantin gelecek karşılarına yinede zor görüyorum.Bu turda zaten İngiltere oynayacaklar Efe.
Ama kafam nası güzellHee evet ben bayrakları karıştırdım![]()
Onuda karıştırmamışım arjantin yazacağıma ingiltere yazmışım ilk mesajda foto varya orda yanlış baktımAma kafam nası güzell![]()