2026 FIFA Dünya Kupası Finali 🏆

2026 Dünya kupası finali İspanya - Arjantin arasında oynanacak.

2026 Dünya Kupası final maçı 19 Temmuz Pazar günü TSİ 22.00'de New York'ta oynanacak.
O mistik final geldi çattı bence güzel bir dünya kupası oldu geçmiş yıllara göre finalde yine messi ve şuan dünyanın en iyi takımı ispanya karşı karşıya son tango olacak mı bakalım.

Takip etmedim ama Arjantin'i sanki sırf Messi var diye ite kaka finale getirmişler gibi geliyor bana.

Öbür yandan bu kupanın Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenmiş olmasından dolayı birçok vukuatı gördük. 2022 yılında Katar'da düzenlenen kupa bunun yanında çok daha iyiydi bu nedenle.

Takip etmedim ama Arjantin'i sanki sırf Messi var diye ite kaka finale getirmişler gibi geliyor bana.

Öbür yandan bu kupanın Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenmiş olmasından dolayı birçok vukuatı gördük. 2022 yılında Katar'da düzenlenen kupa bunun yanında çok daha iyiydi bu nedenle.
Alakası yok ite kaka falan değil eze eze dün yendi geçtı dip not olarak yazayım

Gönlüm favorim İspanya'nın kupayı kaldırması yönünde 🇪🇸

Benim de gönlüm binbir şişirme ve hamasete rağmen sondan ikinci olmayı becerebilen Türkiye A Milli Takımı'nın ve federasyonun kabahatini idrak edip bu doğrultuda bir adım atması yönünde ama hiç sanmıyorum.

Haritada yerini bulamayacağımız ada ülkeleri kadar olamadılar ya yazık!

Benim de gönlüm binbir şişirme ve hamasete rağmen sondan ikinci olmayı becerebilen Türkiye A Milli Takımı'nın ve federasyonun kabahatini idrak edip bu doğrultuda bir adım atması yönünde ama hiç sanmıyorum.

Haritada yerini bulamayacağımız ada ülkeleri kadar olamadılar ya yazık!
Bizden bi mok olmaz ;)

Geri