Hak ederek gelinen bu noktada herkesi kutlarım bir santraforumuz olsa dünyanın sayılı takımlarından milli takım artık kutlama vakti.Dünya kupasına kaldık
Ülke olarak o da bizim ayıbımız, 80 milyon nüfus ama adam çıkmıyor o da garipHak ederek gelinen bu noktada herkesi kutlarım bir santraforumuz olsa dünyanın sayılı takımlarından milli takım artık kutlama vakti.![]()
Vardırda önü kesliyordur hakkı yeniyordur bizde normal şeyler.Ülke olarak o da bizim ayıbımız, 80 milyon nüfus ama adam çıkmıyor o da garip
Bizim için inanılmaz anıdır 2002. Bizim okulda da iki televizyon konmuştuLisedeydim okulda brezilya ve diğer maçları seyretmemize izin vermişlerdi hiç unutmam.
Bazı maçları var takım sahadan silindi bunları göz önünde bulundurursak bu kadronun bence daha iyi oyunlar oynaması gerekli dün ilk yarı yine bi 15 dakika kontrolü kaybettiler gol gelse belkide şuan montella gitmişti santrafor yok takımda her maçı santraforsuz kazanamazsın.Geliştirmesi gereken yanlar var.Montella'ya kızılıyor ama adam basamak basamak bizi yukarıya taşıyor
Ülkede nasıl santrafor yok bende buna şaşırıyorum.Bazı maçları var takım sahadan silindi bunları göz önünde bulundurursak bu kadronun bence daha iyi oyunlar oynaması gerekli dün ilk yarı yine bi 15 dakika kontrolü kaybettiler gol gelse belkide şuan montella gitmişti santrafor yok takımda her maçı santraforsuz kazanamazsın.Geliştirmesi gereken yanlar var.
evet ya koca ülkede milyonlar top peşinde 1 tane forvet yokÜlkede nasıl santrafor yok bende buna şaşırıyorum.
Vardır montella hocam bulursa koyacak bu oyundan vazgeçmesi lazım ilk.Ülkede nasıl santrafor yok bende buna şaşırıyorum.
Vardır montella hocam bulursa koyacak bu oyundan vazgeçmesi lazım ilk.
Kulüplerin içinde var ama önleri kesiliyor.Ben mesela güven yalçın ve mustafa hekimoğlunu kadroya alırım bu çocuklar santrafor kaliteleri tartışılır ama yeri geldiği zaman maç kurtarabilecek kapasitede oyuncular.Güven 6 gol atmış bu sezon az bir sayı değil bu yoklukta eldekileri değerlendirmek lazım.Bak şu oyuncu diyemiyoruz, vardır diyoruz. Demek ki yok sanırım![]()