Adana Adapalm AVM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Adanalı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Adanalı

Wow Er
Puanlar
305
Adana'nın ve bölgenin en büyük ticaret yatırımlarından biri olan ADAPALM, 65.000 m²'lik dev alanı ve 220'den fazla mağazasıyla hizmetinizde olacak!

Modern altyapısı, geniş kiralanabilir alanları ve güçlü marka karmasıyla ticaretin kalbi artık burada atıyor.

Screenshot_20250503_120704_Instagram.webp Screenshot_20250503_120603_Instagram.webp

Bu AVM sıfırdan mı yapıldı yoksa başka bir AVM'nin tadilatıyla mı yapıldı.

Mersindeki palmcity'yi yapan firma. Adını bilmiyorum
Güzel bir avm yapacağa benziyor. Hupalupa bildiğim kadarıyla sadece istanbul ve bursada var. İzmir ve ankaraya gelmeden adana'da açılacak olması bu avm için ayrı bir başarı. Diğer mağaza karması hakkında bilgi yok fakat umarım adanada olmayan markaları bünyesine katar.

Hupalupa nın açılacağına dair kaynak var mı sitesinde yazmıyor.

İnstagram sayfasına bakarsanız videoda da var. Ayrıca hupalupa sayfası takip ediliyor. Hupalupa kesin diğer markaları da yakında görürüz inşallah. İnditex grubunun açılacağını düşünüyorum. İkea da keşke buraya açılsa
İkeanın adanaya gelmesi lazım normalde. Sanırım ikeanın politikasından kaynaklanıyor. Türkiye de üç beş şehirden başka bir yere mağaza açmak istemiyorlar. Hatta Ankara'ya bile güç bela açıldı ikea. Ankara bu ülkenin başkenti koskoca 7-8 milyonluk metropol bir şehir.

İkeanın adanaya gelmesi lazım normalde. Sanırım ikeanın politikasından kaynaklanıyor. Türkiye de üç beş şehirden başka bir yere mağaza açmak istemiyorlar. Hatta Ankara'ya bile güç bela açıldı ikea. Ankara bu ülkenin başkenti koskoca 7-8 milyonluk metropol bir şehir.
Evet ama Adana'da var zaten M1 Avmde. Fakat sipariş ve teslim noktası diye geçiyor. İkea'nın mağazası açılsın diye bekleniyor. Adana'da 3 milyona yakın nüfusu var mültecilerle. Açılması lazım

Evet ama Adana'da var zaten M1 Avmde. Fakat sipariş ve teslim noktası diye geçiyor. İkea'nın mağazası açılsın diye bekleniyor. Adana'da 3 milyona yakın nüfusu var mültecilerle. Açılması lazım
Adana'da ikeanın sipariş ve teslim noktası olduğunu biliyorum. Benim kastettiğim ikeanın mağazası. Haklısınız adana'da da mağazası açılması lazım çok rahat iş yapar. İkea türkiye olarak karlılıkları da artar. Fakat nedense düşünmüyorlar. Galiba dertleri karlılıklarını arttırmak değil.

Adana'nın sanayisi gelişiyor. Rönesans Holding'in adanaya çok ciddi yatırımları var. En son Rönesans Holding tarafından adanaya 2 milyar dolarlık fabrika yatırımı yapılacaktı. Bu çok ciddi bir rakam. Aslında adanada çok büyük potansiyel var ikea için de diğer prestijli markalar için de. İkea ve diğer prestijli markalar adanaya gelmemekle kendileri kaybediyor.

Adana'nın sanayisi gelişiyor. Rönesans Holding'in adanaya çok ciddi yatırımları var. En son Rönesans Holding tarafından adanaya 2 milyar dolarlık fabrika yatırımı yapılacaktı. Bu çok ciddi bir rakam. Aslında adanada çok büyük potansiyel var ikea için de diğer prestijli markalar için de. İkea ve diğer prestijli markalar adanaya gelmemekle kendileri kaybediyor.
kesinlikle

Hupalupa linkedin sayfasından paylaşmışlar🤩
📍Yeni Durağımız ADANA!

İstanbul ve Bursa'daki başarılı yatırımlarımızın ardından, HUPALUPA olarak Adana’da üçüncü eğlence merkezimizi açacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz.🤩Bu yeni yatırım, markamızın Türkiye genelindeki büyüme stratejilerinin önemli bir parçası ve sektördeki liderliğimizi pekiştirecek önemli bir adım.

Aileler, çocuklar ve yetişkinler için özel olarak tasarladığımız yenilikçi alanlarımızla, Adana'da eşsiz bir eğlence deneyimi sunmayı hedefliyoruz. ✨Şehrin dinamik yapısına katkı sağlayacak, yaratıcı ve sürdürülebilir bir eğlence merkezi inşa ederek, Adana’nın odağına eğlenceyi koymak için sabırsızlanıyoruz.💯

Çok yakında görüşmek üzere ADANA!💛

1746095277189.webp

Adana'nın çok büyük potansiyeli olduğu kesin. Ben ileride IKEA'nın da Adana'ya mağaza açacağını düşünüyorum. Belli olmaz IKEA belki Hupalupa'nın açıldığı AVM'de mağaza açar

Geri