Mersindeki palmcity'yi yapan firma. Adını bilmiyorumHangi firma aldı burayı.
Güzel bir avm yapacağa benziyor. Hupalupa bildiğim kadarıyla sadece istanbul ve bursada var. İzmir ve ankaraya gelmeden adana'da açılacak olması bu avm için ayrı bir başarı. Diğer mağaza karması hakkında bilgi yok fakat umarım adanada olmayan markaları bünyesine katar.Mersindeki palmcity'yi yapan firma. Adını bilmiyorum
İnstagram sayfasına bakarsanız videoda da var. Ayrıca hupalupa sayfası takip ediliyor. Hupalupa kesin diğer markaları da yakında görürüz inşallah. İnditex grubunun açılacağını düşünüyorum. İkea da keşke buraya açılsaHupalupa nın açılacağına dair kaynak var mı sitesinde yazmıyor.
İkeanın adanaya gelmesi lazım normalde. Sanırım ikeanın politikasından kaynaklanıyor. Türkiye de üç beş şehirden başka bir yere mağaza açmak istemiyorlar. Hatta Ankara'ya bile güç bela açıldı ikea. Ankara bu ülkenin başkenti koskoca 7-8 milyonluk metropol bir şehir.İnstagram sayfasına bakarsanız videoda da var. Ayrıca hupalupa sayfası takip ediliyor. Hupalupa kesin diğer markaları da yakında görürüz inşallah. İnditex grubunun açılacağını düşünüyorum. İkea da keşke buraya açılsa
Evet ama Adana'da var zaten M1 Avmde. Fakat sipariş ve teslim noktası diye geçiyor. İkea'nın mağazası açılsın diye bekleniyor. Adana'da 3 milyona yakın nüfusu var mültecilerle. Açılması lazımİkeanın adanaya gelmesi lazım normalde. Sanırım ikeanın politikasından kaynaklanıyor. Türkiye de üç beş şehirden başka bir yere mağaza açmak istemiyorlar. Hatta Ankara'ya bile güç bela açıldı ikea. Ankara bu ülkenin başkenti koskoca 7-8 milyonluk metropol bir şehir.
Adana'da ikeanın sipariş ve teslim noktası olduğunu biliyorum. Benim kastettiğim ikeanın mağazası. Haklısınız adana'da da mağazası açılması lazım çok rahat iş yapar. İkea türkiye olarak karlılıkları da artar. Fakat nedense düşünmüyorlar. Galiba dertleri karlılıklarını arttırmak değil.Evet ama Adana'da var zaten M1 Avmde. Fakat sipariş ve teslim noktası diye geçiyor. İkea'nın mağazası açılsın diye bekleniyor. Adana'da 3 milyona yakın nüfusu var mültecilerle. Açılması lazım
kesinlikleAdana'nın sanayisi gelişiyor. Rönesans Holding'in adanaya çok ciddi yatırımları var. En son Rönesans Holding tarafından adanaya 2 milyar dolarlık fabrika yatırımı yapılacaktı. Bu çok ciddi bir rakam. Aslında adanada çok büyük potansiyel var ikea için de diğer prestijli markalar için de. İkea ve diğer prestijli markalar adanaya gelmemekle kendileri kaybediyor.