Yok daha hiç marka açıklanmadı. Yakında açıklanır diye düşünüyorumAdapalm da başka hangi ünlü markalar olacak belli oldu mu Adanalı bey.
Bende bulamadım hiçbiyerdeBende baya bir araştırdım bilgi toplamak için internette sosyal medya hesabından yapılan bilgi dısında birşey bulamadım
Evet Hupalupa cazibesini arttırır bu AVM'nin.Hupalupa'nın gibi Adana'ya bir çok ilk markayı getirecek bir AVM olacak bence. AVM ne zaman açılacak.
Çok yakında dediğine göre muhtemelen 1-2 ay içinde açılır. Muhtemelen markalar Adapalm AVM'de dükkan kiralamışlardır. Acaba Adana'da yaşıyorsanız alışveriş merkezinin fotoğraflarını çekebilir misiniz. Ya da Adana'da yaşayan arkadaşlar Adapalm AVM'nin fotoğraflarını çekip paylaşabilirlerse memnun oluruz.
Burası daha önce park AVM idi doluluk oranı yüzde 25 iken acılış yaptı bunda dolayı kayıp etti ve ardından da Koronavirüs ortaya çıktı bu neden den dolayı AVM kapanmıştı. Şimdi yeni bir firma aldı tekrardan acılış yapacak. Doluluk oranı yüksek olursa ve kaliteli markalar olursa iş yapar. Unutmadan 100 metre ilerisinde Esas 01 AVM var orada olmayan markalar ve orada olmayanları yapar ve etkinlik de yaparsa ayakda dura bilir. İnş iş yapar iş yaparsa binlerce kişiyede iş kapısı acılır.Bursa'ya yeni açılan Downtown AVM'nin iki katı büyüklüğünde. Bursa'nın en büyük AVM'si korupark 82.000 metrekare.Oranın büyüklüğünü düşündüğümde burasının ne kadar büyük olduğunu düşünebiliyorum. Beklediğimden de büyükmüş. Hatta Türkiye'nin sayılı AVM'lerinden biri de olabilir büyüklüğü açısından. Hatta mağaza kalitesi bakımından.