Amed Sportif Faaliyetler - Beşiktaş ⚽

Emirhan

WT Kullanıcı
Ayın En İyi Üyesi '🥇'
Saat: 20.00'de başlayacak olan Amed Sportif Faaliyetler - Beşiktaş maçı hakkında gelişmeleri burada paylaşabilirsiniz.

Beşiktaş hatalarıyla kendi verdi maçı çok arayacak yıl sonu şu maçı 1 puan dahi alsa momentum tamamıyle Beşiktaşta olacaktı Kazanılan fenerbahçe maçının bir önemi kalmadı maalesef

Avrupa ligindeki rakibe 4 atıp 1. Ligten gelen takıma yenilmek şahibeli bı durum🤔

sattılar gibi geldi bana maçı...
Alakası yok o şekilde bakmayın şuan lig lideri amed ve 2 tane uzaydan gol attılar 10 kere vursan 10 u girmeyecek bölge bunlar salih 2 tane çok kritik yerde top kaptırdı 2 si de gol oldu bunu ancak Beşiktaş yaşar şaibe falan yok maçta tamamıyle biizm takım verdi maçı yapacak bişey yok.

Süper lig de bir takıma üstten emir geldiginde maçı satmayacak takım yoktur
Emir büyük yerden
Daha geçen gün Tff başkanı amed-trabzon maçında demedi mi
Hakem için eger şu kadar takdir hakkı varsa ve onu kullanmak isterse bu amed lehine olsun diye:ROFLMAO:

Süper lig de bir takıma üstten emir geldiginde maçı satmayacak takım yoktur
Emir büyük yerden
Daha geçen gün Tff başkanı amed-trabzon maçında demedi mi
Hakem için eger şu kadar takdir hakkı varsa ve onu kullanmak isterse bu amed lehine olsun diye:ROFLMAO:
Beşiktaş maçı özelinde kesinlikle böyle birşey olamaz şaibeli bir pozisyonda yok yani biraz komplo bu konuşulanlar gereksiz bence

Beşiktaş maçı özelinde kesinlikle böyle birşey olamaz şaibeli bir pozisyonda yok yani biraz komplo bu konuşulanlar gereksiz bence
Türkiyede liglerin kurgu olduklarını inanmak istemiyorsun ama durum bu malesef
ben sana ekonomik ve baglantılarını yazmadım bile
Beşiktaşın avrupa maçlarına odaklan burası yalan dolan

Türkiyede liglerin kurgu olduklarını inanmak istemiyorsun ama durum bu malesef
Yahu neden kurgu olsun adam gibi oynayıp öne geçsen dağılıp gidecek karşı takım bazen görmek istediğini görüyor herkes Beşiktaş bugün kendi eliyle verdi.Penaltısı verilmedi evt ama salihede kimse topu ayağından kaçır demedi yani anlık hata futbol anlık hatalar oyunu Ayrıca Beşiktaş kulübünü diğer kulüplerle karıştırmayın kimsenin gücü bu takımı kurgulara alet etmeye yetmez bunuda bilin.

Yahu neden kurgu olsun adam gibi oynayıp öne geçsen dağılıp gidecek karşı takım bazen görmek istediğini görüyor herkes Beşiktaş bugün kendi eliyle verdi.Penaltısı verilmedi evt ama salihede kimse topu ayağından kaçır demedi yani anlık hata futbol anlık hatalar oyunu Ayrıca Beşiktaş kulübünü diğer kulüplerle karıştırmayın kimsenin gücü bu takımı kurgulara alet etmeye yetmez bunuda bilin.
ben ne diyorum sen ne anlıyorsun
Yarın amedi devlet şampiyon yapmayı kafayı koysun
ne fener ne beşiktaş ne galatarsayın çıtı çıkamaz
el mahkum diyorum:cool:
sen beşiktaşın etik kuralından falan bahsediyorsun komik yani
kimse devlet oraganizasyonundan büyük degil

Geri