Başlığın adını Etimesgut VIP Havalimanı olarak değiştirebilir misiniz,malum adı değişti
Yol kotu ile pist kotu çok yakın. Tüp geçit mühendislik açısından yapılamaz. Sabiha Gökçen veya Esenboğa 3. pist gibi önce altgeçit yapılıp sonra üzerine pist yapılmalıydı. Ancak bu durumda NATO zirvesine yetişmezdi.Aslolan bizim havalimanının altından acil tüp geçit yol yapılması lazım.Bunun için Ankara büyükşehiri mail bombasina tutmamız lazım.Yeni yol geliş ve gidiş için efektif ve kolay değil altgecit olmadan Etimesgut Eryaman trafigi rahatlamiyor
Esenboğanın bir şeyi eksik değil. Ancak VIP misafirler için çok uzak ve sivil uçuşları etkiliyor. VIP misafirler ve üst düzey devlet yöneticileri bu pisti kullanacaklar ve Ankara Bulvarı üzerinden külliyeye ulaşımları daha çabuk ve güvenli olacak. Hillary Clinton dışişleri bakanı iken Afganistan'a gitmişti. Almata Havalimanı'nda Kabil Havalimanı'nın açılmasını beklerken 72 saat mahzur kalmıştım. Tabii ki Kabil ile Ankara'yı karşılaştırmak olmaz ama güvenlik tedbirleri bazen sivilleri çok etkiliyor.Bilmediğimden soruyorum? Esenboğa'nın neyi eksikti bu kadar masraf yapılıyor?
Ben bu konuda doğru buldum bu hamleyi ne olursa olsun başkentin kullanılabilir 2 havalimanın olması lazım askeri havalimanı olarak tüm bürokratların uçakları burayı kullansın sivil yolcu rahat etsin esenboğada.Esenboğanın bir şeyi eksik değil. Ancak VIP misafirler için çok uzak ve sivil uçuşları etkiliyor. VIP misafirler ve üst düzey devlet yöneticileri bu pisti kullanacaklar ve Ankara Bulvarı üzerinden külliyeye ulaşımları daha çabuk ve güvenli olacak. Hillary Clinton dışişleri bakanı iken Afganistan'a gitmişti. Almata Havalimanı'nda Kabil Havalimanı'nın açılmasını beklerken 72 saat mahzur kalmıştım. Tabii ki Kabil ile Ankara'yı karşılaştırmak olmaz ama güvenlik tedbirleri bazen sivilleri çok etkiliyor.
Yeni pist yapıldı sonuçta, bunun için kullanılamaz mıydı? Farklı bir noktaya Terminal binası ile iş çözülürdü sanki?Esenboğanın bir şeyi eksik değil. Ancak VIP misafirler için çok uzak ve sivil uçuşları etkiliyor. VIP misafirler ve üst düzey devlet yöneticileri bu pisti kullanacaklar ve Ankara Bulvarı üzerinden külliyeye ulaşımları daha çabuk ve güvenli olacak. Hillary Clinton dışişleri bakanı iken Afganistan'a gitmişti. Almata Havalimanı'nda Kabil Havalimanı'nın açılmasını beklerken 72 saat mahzur kalmıştım. Tabii ki Kabil ile Ankara'yı karşılaştırmak olmaz ama güvenlik tedbirleri bazen sivilleri çok etkiliyor.
Amaçları havalimanından hemen saraya geçmek esenboğa uzakta kalıyor.Yeni pist yapıldı sonuçta, bunun için kullanılamaz mıydı? Farklı bir noktaya Terminal binası ile iş çözülürdü sanki?