Büfe Mudanya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bütün binaların denize gidiyor aroması güzel oluyor suyun böyle :D

Çer çöp gideceğine organik gübre gitsin yav. Şaka bir yana tuvalet nasıl güzel mi? Tam tamamlanmamış gibi duruyordu dışarıdan, girmedim içine. Geçende Mudanya'daydım ben de. Hatta attığım E-Ata'yı da dönüşte F1'den çekmiştim

Çer çöp gideceğine organik gübre gitsin yav. Şaka bir yana tuvalet nasıl güzel mi? Tam tamamlanmamış gibi duruyordu dışarıdan, girmedim içine. Geçende Mudanya'daydım ben de. Hatta attığım E-Ata'yı da dönüşte F1'den çekmiştim
Tamamlamışlar 3 tane klozet var temiz güzel bayanlarınki bitmemiş daha çalışıyorlardı bugün.

Tamamlamışlar 3 tane klozet var temiz güzel bayanlarınki bitmemiş daha çalışıyorlardı bugün.

Çok güzel. Umumi tuvaletlerde hem alafranga hem alaturka hem pisuvar (erkek tuvaletlerinde) olmasını, tuvaletlerin de kadın, erkek, engelli, baba - kız, anne - oğul şeklinde ayrılmasını doğru buluyorum. Bir baba kızını yahut bir anne oğlunu tuvalete götüreceği zaman hangi tuvalete girmesi gerektiği karmaşası oluyor, hiçbiri de tam anlamıyla uygun olmuyor. Bir belediyenin ya da kamu kurumunun bu şekilde tuvaletleri vardı diye hatırlıyorum ama nerenindi hatırlayamadım.

Geri