sezgin_ist WT Yönetici Mesaj 11,544 Puan 25,426 Yaş 35 Konum İstanbul Cumartesi saat 12:54'de #151 Maximus' Alıntı: bu eserler nerede sergileniyor Genişletmek için tıkla ... Yenikapı istasyonunda sergileniyor
Maximus' Alıntı: bu eserler nerede sergileniyor Genişletmek için tıkla ... Yenikapı istasyonunda sergileniyor
M Maximus WT Kullanıcı Mesaj 30 Puan 63 Cumartesi saat 13:03'de #152 sezgin_ist' Alıntı: Yenikapı istasyonunda sergileniyo Genişletmek için tıkla ... bunlar replikasıdır ben orjinalilleri sordum 37 parça gemi ve eşyalar
sezgin_ist' Alıntı: Yenikapı istasyonunda sergileniyo Genişletmek için tıkla ... bunlar replikasıdır ben orjinalilleri sordum 37 parça gemi ve eşyalar
sezgin_ist WT Yönetici Mesaj 11,544 Puan 25,426 Yaş 35 Konum İstanbul Cumartesi saat 14:06'de #153 Maximus' Alıntı: bunlar replikasıdır ben orjinalilleri sordum 37 parça gemi ve eşyalar Genişletmek için tıkla ... Orjinalleri konusunda maalesef bilgim yok. Bir ara müze yapımı gündemdeydi ama sonra bir haber çıkmadı.
Maximus' Alıntı: bunlar replikasıdır ben orjinalilleri sordum 37 parça gemi ve eşyalar Genişletmek için tıkla ... Orjinalleri konusunda maalesef bilgim yok. Bir ara müze yapımı gündemdeydi ama sonra bir haber çıkmadı.